Pertlovacka

Ahojte, podarilo sa vam (niekomu) napertlovat metrickou pertlovackou 1/4 a 3/8 rurku? Mam sice objednanu novu pertlovacku, ale ak je na to nejaky figel, cez vikend by som uz mohol chladit a to by bolo celkom fajn 😀. Diky
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

Ahojte, podarilo sa vam (niekomu) napertlovat met…
@minoo ved vyskúšaj, ľahko odrežieš.. Len aby ti nevyfučalo chladivo..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@minoo ved vyskúšaj, ľahko odrežieš.. Len aby ti…
@zicher sorry ale to je rada ako "ci su huby jedle?" - vyskusaj, len sa neotrav... O to ide, ze som vyskusal, co slo, ale na pohlad neisty spoj nechcem pouzit... Na 1/4 rurku je 6 diera na pertlovacke mala a 8 velka. Ked ju upnem do 6 tak to z rurky spravi oval a aj ten pertel je ovalny. Tak ma len napadlo, ci ma zmysel snazit sa tu pertlovacku trochu odbrusit, alebo ci je nejaky trik ako 1/4 upnut do 8mm... Ci zbytocne nezabijem den laborovanim a nakoniec zistim, ze to s metrickou pertlovackou nie je sanca spravit...
Odpovedať

@zicher sorry ale to je rada ako "ci su huby jedl…
@minoo ved o to ide... nemyslel som vyskúšať priamo na klíme, ale na kúsku trubky a skúsiť zatiahnuť na šrobenie.. Kedže si vyskúšal, tak vieš, že asi to metrikou nepôjde.. Keby si si bol istý, že to sedí, tak to urobíš aj naostro..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@minoo ved o to ide... nemyslel som vyskúšať pria…
@zicher no ale ja nie som etalon dobrych napadov. Ze mne sa to nepodarilo, neznamena, ze ani nikomu inemu. Mozno niekto prisiel na daco, cim omotat rurku aby drzala vo vacsej diere... neviem... preto sa pytam, lebo neviem...
Odpovedať

@zicher no ale ja nie som etalon dobrych napadov.…
@minoo prid si pozicat, dnes som montoval jednu, zajtra druhu a v nedelu je volna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
odrezať kúsok trubky, ten kúsok rozrezať pozdlžne a natiahnuť na pertlovanú trubku
Odpovedať
Poliaci predávajú už komplet sady, v rôznych dĺžkach za dobré ceny...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

Poliaci predávajú už komplet sady, v rôznych dĺžk…
@frantisekca otazka bola polozena inac a ked si zapocitas postovne, tak zistis, ze lokalne sa to vzdy viac oplati.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rkorba:

@frantisekca otazka bola polozena inac a ked si z…
@rkorba 3m komplet aj s konzolou atď. za 74€ s dopravou... Koľko stojí napríklad "lokálne" taká konzola? Trubky s izoláciou, matice, kablik? Pertlovacka je zadarmo... Viem, že otázka bola iná, ale keď bude niekto hľadať, tak nech vie aj o možnosti od poliakov.
Odpovedať

@rkorba 3m komplet aj s konzolou atď. za 74€ s d…
@frantisekca lokalne 5m trubiek (6 /10) 5m hadica na kondenz, konzola, silentbloky, dovoz = 60€. Teda, len som si myslel, ze 6/10 naozaj znamena 6mm a 10mm a to je ten hlavny problem 😁
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jan45:

odrezať kúsok trubky, ten kúsok rozrezať pozdlžne…
@jan45 diky to skusim
Odpovedať

@rkorba 3m komplet aj s konzolou atď. za 74€ s d…
@frantisekca konzola 20, 3m trubiek 20, hadica na kondenz 5 a koncovky su dodavane ku kazdej klime. Co sa pertlu tyka, videl som pertle na "kseft", cize odrezat a spravit nanovo inac mas po klime.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?