Nekurená podlahovka 2 roky

Dzdravím všetkých. Mal by som otázočku. Chcel by som kúpiť dom z dražby – (absolútne výhodná cena a aj dom). Jedna sa o to že je to montovaný dom novostavba 2014r a kúrenie je podlahové. Zaujímalo by ma ako je to s podlahovým kúrením či sa tam môže niečo pokaziť, či môžu zamrznúť trubky ak sa tam nekúrilo 2 roky a neviem či bol systém napustený alebo nie. Samozrejme ešte terajší majiteľ nemá chuť s nikým komunikovať o ničom a tak isto ani obhliadky nie sú možné lebo ich neumožní takže neviem čo stým kúrením. Ostatné podľa znaleckého je OK. Ďakujem za radu.
Odpovedať
Trubky mozu zamrznut aj nemusia. Vidim tam par dalsich problemov, napr. ako chces odtial dostat po kupe sucasneho majitela? Myslis, ze to bude prebiehat hladko, ked neumozni obhliadky? Ak nespolupracuje, tak tam moze byt x problemov o ktorych sa dozvies az na svojej skode. Ja by som take nieco (a este k tomu vsetkemu montovany dom, kde prilezitosti na chyby je este viac ako pri murovanom) kupoval urcite len za trhovu cenu pozemku. To co si sem postol sa mi nejako nepaci, nebudi to vo mne dojem profesionalnej prace a navyse tam cosi chyba.
Odpovedať
Pozrel som si cely ten inzerat a cena 88000 sa mi nezda az taka uzasna ako pises vzhladom na polohu, stav a hlavne okolnosti.
Odpovedať
To že ten majiteľ tam ani nebýva a očividne nemá ani záujem o tú nehnuteľnosť. Ja som to porovnával voči Leviciak kde staré kocky stoja 120000e a radové novostavby čo tu stávajú s 3,5a pozemkom od cca 125000e... No neviem skúsim nájsť majiteľa na adrese trvalého bydliska a som zvedavý čo 😀 Keď bude rozumný tak mi to ukáže a predá a keď nie tak na dražbe môže ísť ešte aj cena dole 😁
Odpovedať
Profilova fotka
@jozok Len ti upresnim - na drazbe nemoze ist cena dole od vyvolavacej ceny. Ak niekto prejavi zaujem o vyvolavaciu cenu, je to jeho. Cena moze ist dole v pripade, ze by nikto neprejavil zaujem a konalo by sa dalsie kolo drazby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?