Mobilna klimatizácia čo su tieto funkcie?

Ahojte mam mobilnu klimatizáciu klarstein new breeze 7 a mam dve otázky. Ak ma s ňou niekto skúsenosti prosím poraďte mi, takže na ovládací je tlačítko HEALTH/SAVE Nerozumiem mu co znamená neviete? Ďalej je v návode tento ovládač ked su na ňom zobrazené všetky funkcie a je tam značka percento a HUMIDITY ako vlhkosť podľa mna by sa mala zobrazovať vlhkosť len že neviem ako ju zobraziť.
Odpovedať
Bolo by dobré dať foto. V návode sa o tom nepíše nič ? Healt/Save by mohlo byť zdravé/uložiť - možnože nastavenie na automatické udržiavanie teploty a vlhkosti, ale je to iba domnienka. Máš slovenský návod alebo nie ? Ak máš nemecký odfoť stranu. Niekedy je ovládač pre všetky možnú funkcie, ktoré sa líšia podľa modelu, takže to ani nemusí mať funkciu.
Odpovedať
@zdenkonr
Odpovedať
Profilova fotka
@samueeel asi to slúži na nastavenie režimu ... teda asi ak stlačíš to tlačidlo pobeží to v režime aký si nastavíš a následne pri zapnutí ak opätovne stlačíš health zapne sa ti ten režim ktorý si si nastavil... napr. nastavíš si chladenie a teplotu 23°C tak stlačíš save a potom keď zapneš klímu a rovno stlačíš health, tak by ti malo asi automaticky zapnúť ten režim, ktorý tam máš nastavený tipujem že asi tak ale nemám tú klímu
Odpovedať
@samueeel nepozeraj tie retardované slovenské preklady ale anglický originál. Ak to nie je v manuáli napíš e-mail predajcovi.
Odpovedať
Ten popisok tlačítka, že Health je tak krásne nič nehovoriaci... Kebyže to je v nejakej hre na Xboxe tak ok, to beriem. Ale na na mobilnej klime?
Odpovedať
@rkorba v tom navode co mi poslali je presne toto isté
Odpovedať
@samueeel to tlačítko má dve funkcie. Save/Uložiť je asi každému jasné.... Health/Zdravotný režim bude asi nejaký režim klímy, ktorý berie ohľad na zdravie užívateľa (nefúka tak silno, filtruje vzduch,...)
Odpovedať
@megdesign ano asi to tak aj bude cez filter ten vzduch prejde tak ci tak Lenže ked stlačím dva krát HEALTH tak svieti na ovládači AIR HEALTH alebo je tam aj možnosť len AIR takže neviem
Odpovedať
@samueeel tak tym padom tam bude ionizator.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?