Kúrenie klimatizáciou LG

Dobrý deň, chcem sa opýtať na Vaše skúsenosti pri kúrení klimatizáciou LG v Bratislavskom kraji. Ako je to so spotrebou, či treba prikurovať aj iným zdrojom - či sa teda oplatí ňou kúriť aj pri teplotách od -5 do -10. Ďakujem.
Odpovedať
@sirups škoda, že si otázku obmedzil len na značku LG...
Odpovedať
kludne môže byť aj inou, teraz momentálne pozeram značku Sinclair ktorá údajne kúri aj pri - 20 stupňov s primeraným výkonom
Odpovedať
@sirups Ja mám doma aj v kancelárii klímu Daikin a v oboch prípadoch ich používam ako jediný zdroj tepla v zime. Môžem to určite odporučiť. Aj keď to má jedno obmedzenie a síce, ak je v dome len jedna vnútorná jednotka, tak ako to mám ja (pozri môj album o drevostavbe), tak treba mať väčšinu dňa otvorené dvere do miestností, ktoré sa vykurujú. Ja neprikurujem ničím, lebo netreba a dimenzoval som ju tak, aby mala dostatočný výkon aj pri -15C, čo je pár hodín v roku. Tento rok som otestoval ako kúri pri -24C a kúrila bez problémov :-)
Odpovedať
dakujem za skusenosti, mozete mi prosim Vas napisat presne typ vonkajsej a vnutornej jednotky, ktoru mate od Daikinu. A co sa tyka spotreby kolko Vas to cca vychadza?
Odpovedať
@sirups nemusíš mi vykať. Tu sa dozvieš odpovede na tvoje otázky: http://www.modrastrecha.sk/forum/kure... Výslednú ročnú cenu dostaneš vynásobením potrebného množstva tepla na kúrenie za rok a ceny za 1 kWh tepla
Odpovedať
toto som potreboval vediet...dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?