Krbová stavebnica - skusenosti?

Dobry den, zvazujem kupu krbovej stavebnice, napr. toto http://www.krby-tuma.sk/product/haass... ... mate s tym niekto skusenost? Muz tomu velmi neveri, nechce to ... dakujem za nazory.
Odpovedať
Muž má pravdu,tentokrát ho poslúchnite.
Odpovedať
@kachliar162 nekvalita?
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy1311 Ja nepoznám uvedenú stavebnicu, ale v každom prípade by som odporúčal postaviť krb s kvalifikovaným krbárom. Do stavebniciach sú väčšinou dané všetky potrebné materiály, aby ste to vedeli postaviť, ale pri každej stavbe krbu je niaká maličkosť (zmena) oproti iných stavbách, ktorú krbár ovláda, je nato pripravený a ľahko prekoná. Môže sa stáť, že do tých stavebníc potrebné materiály k zmene (okolnosti Vašej stavby môže byť odlišná od okolností stavby vo výskume) nie sú priadé a koňečný výsledok nebude taký, aký ste predstavovali.
Odpovedať
@lucy1311 my sme mali vybratú stavebnicu od Nordpeis. No bohužiaľ staviame drevodom a sme obmedzený priestorom, kde by mal krb stáť. Takže nás krbár odhovoril, lebo by veľa vecí stavebnici musel prispôsobovať. Nakoniec nám to isté, čo sme vybrali postaví. Ale mne sa veľmi páčia stavebnice.
Odpovedať
Profilova fotka
@ajkava a ten nordpeis sa ti nespratal ? Stavebnicu v pohode poskladate aj sami :), tiez mam Nordpeis.
Odpovedať
@majkoj v tom priestore, čo máme by to dosť išlo do priestoru obývačky. A keďže je to drevodom, tak tam treba trochu viac izolácie, vynechania medzery.... A stavebnicu by sme určite neskladali sami. Predsa len človek potrebuje aj záruku a aj kvôli poisťovni neviem, či by to stačilo. A aký máš Nordpeis? My sme premýšľali nad viacerými. Môj favorit bol Amsterdam, nakoniec sme vybrali Estoril. Takže bude napodobenina, len murovaná.
Odpovedať
Profilova fotka
@ajkava mam prave amsterdam. Urcite murovana ? Nie ze ti to spravi zo superizolu, to je dost rozdiel oproti betonu stavebnice.
Odpovedať
@majkoj ani ma nechci naštvať, že máš Amsterdam :-( . Tíško závidím. Nemyslím, že to bude stavať ako z betónu, ale tvar bude taký, ako je pôvodne Estoril.
Odpovedať
@majkoj http://nordpeis.no/Produkter/Peis/Hjo... ten vyšší, napravo s miestom na drevo http://nordpeis.no/Produkter/Peis/Hjo...
Odpovedať
Profilova fotka
@ajkava http://www.modrastrecha.sk/blog/majko...
Odpovedať
@majkoj stihla som si pozrieť, ako si poslal link :-D . A nechali ste ho taký, či ste ho natreli?
Odpovedať
Profilova fotka
@ajkava raz ho urcite natriem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@majkoj ja už teraz rozmýšľam, ako idem natrieť krb, aby sa mi to hodilo. Obkladať ho určite nechcem. Tak som rada, že aspoň vy máte taký pekný krbík.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?