Kotol porucha F57

Ahojte Máte skúsenosť s poruchou F57 kotol Protherm Tiger condens KKZ42? Zatiaľ som to vyriešil resetovaním kotla. Prvýkrát sa objavila minulý týždeň teraz druhý krát. Neviete čo to môže byť?
Odpovedať
Profilova fotka
@misho2712 manual (pohladaj doma alebo stiahni) , strana 47, priloha B - diagnostika - chybove kody.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od misho2712:

Ahojte Máte skúsenosť s poruchou F57 kotol Proth…
@misho2712 musiš napisat presny nazov 18/25 alebo 20/26 alebo 25/31, F57 je rozna porucha u tychto kotlov
Odpovedať

Ahojte Máte skúsenosť s poruchou F57 kotol Proth…
@misho2712 Zdravím. Chcel by som sa spytať či bol problem vyriešený. Objavila sa u mna ta istá chyba pri novom kotle protherm panther kondenzačný.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ricci1974:

@misho2712 Zdravím. Chcel by som sa spytať či bol…
@ricci1974 ahoj pravdepodobne bol problém s ťahom komína lebo neodchádzal spaliny sporom zhasinal horák. Odstránil s nejaké veci tam kde sú prieduchy aby to malo lepší ťah. Odvtedy tu chybu nemám ale pre istotu sledujem
Odpovedať

@ricci1974 ahoj pravdepodobne bol problém s ťahom…
@misho2712 Zdravim. Ake veci ste odstranili? Celu zimu nam na kotli Protherm panther condens ukazuje chybu F57. Kazde 2-3 dni to len restartujeme. Bol to pozriet aj servisak, ale zatial bez uspechu. Pomaly zacinam lutovat kupu kotla Protherm, lebo casto to vyhadzuje aj ine chyby a kotol ma len 1,5roka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ako je u mňa problém taký že keď zapnem digestor tak vypne horák. Robí však len vtedy keď len zacina zahrievať. Keď už ide naplno už to nerobí. Zatiaľ to riešim tým že digestor a kotol nejde naraz. Nieje to ideálne ale kým je sezóna tak to riešim takto. Tieto kotle majú podtlakovy snímač čiže keď kotol nemá dostatočný ťah tak vypne aby sa nerobil oxid uhoľnatý. Neviem či máte podobný problém skúste to prejsť zo servisakom a dajte vedieť či pomohlo
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od mino5177:

@misho2712 Zdravim. Ake veci ste odstranili? Celu…
@mino5177 zdravím aj mne začala vykazovať chyba F57. Technik ma úplne ignoruje ja asi každý 5 deň reštartujem kotol uz strácam nervy ako ste vyriešili problem. Vďaka za odpoveď.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?