Odpoveď na príspevok od tomis12:
@paprok2 hej, toto uz dava zmysel, beriem. nie je… @tomis12 servis sa mnohym zda zbytocny vydavok, ale ked sa potom v sezone nieco pokazi, tak je to ovela drahsie. ja mam uz pravidlo, ze pred zimou dam kotol skontrolovat a odvtedy som mal pokoj, ziadne nudzovky. ono to je trochu ako s autom, ked menis olej a filtre, tak ti vydrzi dlhsie a bez problemov. pri kureni je to rovnaka logika.Odpoveď na príspevok od paprok2:
@tomis12 servis sa mnohym zda zbytocny vydavok, a… @paprok2 teraz si uz daval? predpokladam, ze uz je kurenie rozbehnute v plnom prude nech si odkialkolvek 😀Odpoveď na príspevok od tomis12:
@paprok2 hej, toto uz dava zmysel, beriem. nie je… @tomis12 clovek nemusi byt katastrofista, staci byt normalne pripraveny. ono sa to nezda, ale prave tie „banalne“ veci zvyknu zlyhat najcastejsie, ako cerpadlo, snimac, tesnenie… a ked je –10 a fuka severak, tak to fakt nie je chvila, kedy chces riesit, ze servis ma volne miesto o tri dni 🙄 tiez sa chytam za hlavu, ze pravidelny servis som kedysi bral ako nieco otravne a zbytocne, a dnes vidim, kolko problemov vie odhalit este skor, nez z toho je pruser.Odpoveď na príspevok od tomis12:
@paprok2 teraz si uz daval? predpokladam, ze uz j… @tomis12 vidis a na to hlavne som neodpisal. jasne, dal som, to uz mam davno vybavene pre tuto sezonu 😉