Klimatizácia umiestnenie

Profilova fotka
Zdravím 🙂 vedel by mi niekto prosím poradiť kde by bolo najlepšie umiestniť vnútornú jednotku klimatizácie ? Prikladám pôdorys (krb nemáme) Ďakujem za všetky rady 🙂
Odpovedať
Zalezi na Vas kde chcete mat chladno. Klima len fuka studeny vzduch pred seba. Jedna jednotka na cely dom bude malo ak to chcete komplexne.
Odpovedať
Profilova fotka
@jurajm17 práve preto sa pýtam, že kam by bolo najlepšie dať tú klímu a koľko jednotiek aby bol relatívne v celom dome chladok 🙂
Odpovedať
Do každej izby čiže 4ks
Odpovedať
@timinka101 ak chcete vychladit cely dom, tak potom kazda izba. Ale najlepsie je sa obratit na firmu, ktora by tu klimu montovala. Oni vedia optimalne nastavit vykon podla velkosti izieb, navrhnu umiestnenie vnutornych jednotiek tak aby optimalizovali rozvody k vonkajsej jednotke a jej vykonu. A klimatizacia urcite nefuka vzduch pred seba ako je pisane v prvom prispevku. Dnes je bezne ze klimatizacie fukaju vzduch aj do stran a takisto vedia regulovat smer fukania aj podla toho ci su pred nou osoby. Maju snimac, ktory presmeruje prudenie/fukanie vzduchu tak aby neslo priamo na osoby.
Odpovedať
@timinka101 Osobne mi najviac cez leto vadilo ze sme sa nevedeli dobre vyspat kvoli teplu, tak som dal klimy do spalni a zapinam ich na hodku pred spanim a potom chvilu vyvetram, lebo uplne vysusia vzduch. Ked je mega teplo pustim aj cez den ale to je fakt len par dni do roka.
Odpovedať
mas to riadne na figu,vsade kam by sa fala optimalne umoestnit klima mas dvere alebo okno.
Odpovedať
ja chladim z obyvacky aj dpalnu, samozrejme ze v obyv. je kvoli tomu chladnejsie, ale ked idem spat, ze je chladnejsie v obyv mi nevadi a v spalni je paradne. Ked pootvaram vsade dvere, za nejakych 6hod v horucavach mi vychladi 2,6kw klima vsetko na optimum.Lrn v obyv.je zima.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?