Kedy sa robí kúrenie?

Chcem sa Vás opytať kurenie sa robi ked je dom uz zasietkovany alebo pred tym. elektriku a vodu máme! Vdaka za rady!
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, je to na tebe ale pocitaj s tym ze ak bude mat radiatory tak budes do stien trosku este sekat, co je skoda ked uz mas sietky a stierky. natiahnite kurenie, zalejte potery a potom tahaj sietky a omietky 8-) ak dávate iba podlahove kurenie tak ti je to asi jedno, my mame aj ja takze vravim najprv kurenie, zaliat a potom steny.
Odpovedať
...pri podlahovom kureni najprv omietky a až potom podlahovka s poterom....
Odpovedať
My sme robiuli že najprv sieťka potom podlahovka a potom až omietka. Ale da sa aj inak
Odpovedať
Profilova fotka
rocky11333 - ale to ste dufam zaliali tu podlahovku ;-) inak by to bol tzv. robotnicky balet medzi trubkami :-D a t cenu za pracu by som nechcela platit ........ pokus o vtip ak by to ktosi nepochopil
Odpovedať
nebudeme robit podlahove kurenie ale klasika radiatory a tiez sa neviememe rozhodnut co skor?!
Odpovedať
Nejdřív voda, odpady, zakrýt folií a ze stran dát prkna, aby se trubky nepoškodily při omítání, pak omítky, pak teprve rozvody topení a pověšení radiátorů a pak podlaha. Na závěr pak ještě doomítání děr, kterými vedou skrz zeď trubky od radiátorů (lze udělat ještě před podlahama). Takový postup byl u nás. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Penelope - u nas spravili najprv kurenie - cize natahali trubky, osadili radiatory. Neviem si predstavit opacny postup, kedze sa sekalo do stien. Elektrika takisto. Potom sa to vsetko zacistilo a nasledne sa spravili stierky. Radiatory a plynovy kotol zvesili, odlozili sa, spravili sa stierky. Este ideme vymalovat a potom sa znova zavesia radiatory a kotol. Podlahy sme robili az po stierkovani.
Odpovedať
Profilova fotka
janula21 • Včera o 20:49 Prosim o radu. Nevieme sa rozhodnut s manzelom ci dat najprv omietky a potom urobit kurenie alebo opacne. Rurky pojdu po zemi k radiatorom a sem-tam bude aj podlahovka. Tak sme mysleli, ze to spravime az po omietkach, aby nam to murari neznicili. Co je vhodnejsie? jamus • Včera o 21:39 Ahoj, my jsme dělali nejdříve omítky a teprve teď topení, je to prý tak jednodušší, a taky se nám to osvědčilo. 8-) janula21 • Dnes o 09:04 Ahoj jamus, a máte aj radiátory, lebo trocha sa tam bude zasekavat zo spodu na rurky..? nini7 • Dnes o 11:28 najprv kurenie potom omietky georgine • Dnes o 11:31 ahojky 1.omítky a pak topení, za 1.vám to tam nezasviní, a za 2. se nemusíte pižlat s filcem kolem topení a topení není celé od omítek.. nevím zda je to tak správně ale my to tak máme.. a špatně se nám nic nedělá.. ajka0077 • Dnes o 13:57 Súhlasím s jamus a georgine... presne ako píšu najprv ommietky potom kúrenie - nič ti nezavadzia...atď My sme práve teraz pri robení omietok...potom nasleduje kúrenie a poter :)
Odpovedať
Chcem sa este spytat na typ omietok. My mame murivo Ytong, dokonca obvodove lambdy a radia nam dat si sadrove omietky. Neviete co ja viac oplati a kolko zvyknu pytat murari od m2? Strop mame premac a tam nam zas neodporucaju sadrovu ale klasicku (niekde mame aj mierne nerovnosti).
Odpovedať
Profilova fotka
janula21, o omietkach su tieto temy: http://www.modrastrecha.sk/forum/show... http://www.modrastrecha.sk/forum/show... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?