Odpoveď na príspevok od michal5544:
Ahojte, zacul som prasknutie v rozdelovaci a jedn… @michal5544 No toto urcite nie je normalny stav, je to stav poruchovy. Ak mam nieco poruchu, treba ju odstranit. Cize by som volal servis v pripade, ze to je svojpomojne nemozne opravit. A tu teplotu ste zvysili z kolko na kolko?Odpoveď na príspevok od michal5544:
Ahojte, zacul som prasknutie v rozdelovaci a jedn… @michal5544 hmmmm.. poľské krámy... Ani sa moc nečudujem... Mám Salus na ôsmych okruhoch podlahovky už šiesty rok a držia...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@michal5544 hmmmm.. poľské krámy... Ani sa moc ne… @megdesign Ja mám termostatické hlavice SALUS a zatiaľ spokojnosť. To je kto Made in ???Odpoveď na príspevok od petersd:
@megdesign Ja mám termostatické hlavice SALUS a … @petersd Hong Kong, Science Park, HK New Territories Sha Tin 20 Science Park East Avenue 6/F, Building 20E +852 2260 0300 www.computime.comOdpoveď na príspevok od michal5544:
Ahojte, zacul som prasknutie v rozdelovaci a jedn… @michal5544 Je to jedno, či Čína alebo iný výrobca, mne to urobila hlavica Salus po asi 3 - 4 rokoch. Netreba z toho robiť vedu, je to únava materiálu. Tá hlavica drží na na takých malých plastových úchytkách a tie sa môžu ulomiť. Kúp nové hlavice a vymeň. Netreba nič opravovať, to ani neopravíš.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@petersd Hong Kong, Science Park, HK New Terri… @megdesign Doteraz som nezisťoval, no myslel som, že sú montované v Česku, alebo akože Made in EU. Nie vyrábané, ale montované! 🙂 Cenovo patria medzi tie nizke hladiny a čo počúvam, ľudia sú z touto značkou spokojní. Zatiaľ spokojný i ja, ale využívam zatiaľ moc krátko - len 1. sezónu.Odpoveď na príspevok od petersd:
@megdesign Doteraz som nezisťoval, no myslel som… @petersd Tak Salus Controls je ich dcerska spolocnost a maju fabriky vselikade po svete.... Ci v CZ, neviem... Who is the parent company of Salus Controls? We are part of Computime Group Limited - a company known for its innovative research projects in the field of control electronics. We provide solutions for thermal and renewable energy control. Where is Salus EU headquarters? Our comprehensive range of services includes market access and pricing, medical support, promotion, sales, regulatory services, pharmacovigilance, distribution and warehousing – all coordinated from our headquarters in Ljubljana, Slovenia.