Hlavica v rozdelovaci vystrelila

Ahojte, zacul som prasknutie v rozdelovaci a jedna hlavica vystrelila a dalsia je nacata, neviem ci je to nejaka ochrana, myslim ze k tomu doslo po tom ako som zvysil teplotu cez termostaticky ventil, neviem ci mam volat servis a je nutna vymena. vdaka.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od michal5544:

Ahojte, zacul som prasknutie v rozdelovaci a jedn…
@michal5544 No toto urcite nie je normalny stav, je to stav poruchovy. Ak mam nieco poruchu, treba ju odstranit. Cize by som volal servis v pripade, ze to je svojpomojne nemozne opravit. A tu teplotu ste zvysili z kolko na kolko?
Odpovedať

@michal5544 hmmmm.. poľské krámy... Ani sa moc nečudujem... Mám Salus na ôsmych okruhoch podlahovky už šiesty rok a držia...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@michal5544 hmmmm.. poľské krámy... Ani sa moc ne…
@megdesign Ja mám termostatické hlavice SALUS a zatiaľ spokojnosť. To je kto Made in ???
Odpovedať
ako teoreticky mozno vyskocil len ten plast ...kedze sa zvysila teplota, nahrial sa viac a proste povolil ...mozno chyba vyroby a zle nadimenzovana teplotna roztaznost, i ked, to by asi musela byt teda sakra rozdiel, ale stat sa moze ak bolo v hale chladno a urobili to "tak akurat" ... resp. mozno cele zle technicke riesenie, ze samotnu pruziny drzi ten plast nacvaknuty no tak bud skusit nasadit, ak nie svojpomocne, tak jedine asi servis :) ak su v zaruke, reklamacia ... a nefunguje to uplne ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@megdesign Ja mám termostatické hlavice SALUS a …
@petersd Hong Kong, Science Park, HK New Territories Sha Tin 20 Science Park East Avenue 6/F, Building 20E +852 2260 0300 www.computime.com
Odpovedať
skusim pozriet tie Salus hlavice a dam to cele zoservisovat, cele je to jeden smejd na jeho realizaciu som nemal vplyv, 3 roky nebolo zapnute, teraz trochu prituhlo tak bolo zapojene, teplotny rozdiel bol 10 stupnov, jeden okruh v spalni nejde o tom som vedel ale neprekazalo to, a z dalsich zistujem co ide, len vlastne ani neviem ci sa teraz moze pouzivat kym sem dostanem technika
Odpovedať

@michal5544 Je to jedno, či Čína alebo iný výrobca, mne to urobila hlavica Salus po asi 3 - 4 rokoch. Netreba z toho robiť vedu, je to únava materiálu. Tá hlavica drží na na takých malých plastových úchytkách a tie sa môžu ulomiť. Kúp nové hlavice a vymeň. Netreba nič opravovať, to ani neopravíš.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@petersd Hong Kong, Science Park, HK New Terri…
@megdesign Doteraz som nezisťoval, no myslel som, že sú montované v Česku, alebo akože Made in EU. Nie vyrábané, ale montované! 🙂 Cenovo patria medzi tie nizke hladiny a čo počúvam, ľudia sú z touto značkou spokojní. Zatiaľ spokojný i ja, ale využívam zatiaľ moc krátko - len 1. sezónu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@megdesign Doteraz som nezisťoval, no myslel som…
@petersd Tak Salus Controls je ich dcerska spolocnost a maju fabriky vselikade po svete.... Ci v CZ, neviem... Who is the parent company of Salus Controls? We are part of Computime Group Limited - a company known for its innovative research projects in the field of control electronics. We provide solutions for thermal and renewable energy control. Where is Salus EU headquarters? Our comprehensive range of services includes market access and pricing, medical support, promotion, sales, regulatory services, pharmacovigilance, distribution and warehousing – all coordinated from our headquarters in Ljubljana, Slovenia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?