Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Cauko. Mam kondenzak protherm puma s prietokovym … @arcticcode mate dostatočný tlak studenej vody? Pridajte teplotuOdpoveď na príspevok od fugas20:
@arcticcode mate dostatočný tlak studenej vody? P… @fugas20 myslim ze tlak je asi ok. Voda je obecna. Teplotu som nastavil na 40 schvalne. To pomoze, ak nastavim napr na 45?Odpoveď na príspevok od arcticcode:
@fugas20 myslim ze tlak je asi ok. Voda je obecna… @arcticcode vyskúšal by som. Mne to robilo pri slabom tlaku studenej vody. Zanesena hlavica od vodného kameňa. Tak isto sitka pod batériou. Robí to iba v kupelni?Odpoveď na príspevok od fugas20:
@arcticcode vyskúšal by som. Mne to robilo pri sl… @fugas20 Praveže nie, robi to všade. Kotol sa použiva asi od mája, alebo od aprila, takže ani to zanesenie by ešte nemalo byť neviem ake... Fakt je, že teplotu vody som menil, lebo 40°C aj keď da človek naplno, tak vytrimeOdpoveď na príspevok od arcticcode:
@fugas20 Praveže nie, robi to všade. Kotol sa pou… @arcticcode skus pustiť teplu vodu na dvoch miestach ci to urobí aj takOdpoveď na príspevok od fugas20:
@arcticcode skus pustiť teplu vodu na dvoch miest… @fugas20 robilo to aj tak. Teraz som zvysil teplotu spatne na 45°COdpoveď na príspevok od arcticcode:
Cauko. Mam kondenzak protherm puma s prietokovym … @arcticcode nastav teplotu výstupnej vody na 45°C, vymontuj sitko (perlátor) z jednej batérie ( prípadne ak máš na rohovom ventile sitko, tak aj to) a pusti na nej naplno teplú vodu. Daj info.Odpoveď na príspevok od wyrky:
Pises ze kotol je od maja a robi to dva tri tyzdn… @wyrky nie, urcite nic take. Je to najlacnejsia puma jaka existovala, takze dost pochybujem, ze by mala dajake bio eko rezimy.