Dilatačný pás pri podlahovom kúrení

Ahojte, vie mi niekto povedať, aký je rozdiel medzi dilatačným pásom okolo stien a dilatačným pásom medzi jednotlivými okruhmi podlahového kúrenia? Som si dal naceniť kúrenie a sú tam dve tieto položky medzi ktorými je dosť rozdiel... a ešte jedna vec,,,mám napenetrovanú platňu+hydroizoláciu a pripravujem sa na izoláciu a podlahové kurenie so systemovými doskami. Medzi hydroizoláciu a podlahový polystyren mam dať niaku foliu? Som to vravel kurenarovi a sa na mna dival ako na vola,,lebo som to tu pár ludom videl že dali foliu na hydroizolaciu tak neviem. Aka by mala byt vlastne skladba podlahy od hydroizolacie....podlahovy polystyren, systemova doska na ktorej je folia, a poter?nejde tam ešte niekde medzi to dalšia folia?:-)) už mi šibe z tej folie:-)))
Odpovedať
Profilova fotka
skladba ipa , folia ,polystyrén ,systémová doska ,kari siet ,alebo vlákna do betónu , poter , tá folia tam musí byť ,lebo ipa je ropný produkt a rozožiera polystyrén.
Odpovedať
Profilova fotka
@okanos ako uz nazov hovori, okolo stien a medzi okruhmi. Okolo stien toho ide podstatne viac ako medzi okruhmi/izbami...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
tiež sme dali penetrák, izolácia, folia, polystyren, dilatačný pás okolo stien a okruhmi, systémova doska, hadice a poter
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@okanos ,dilatačka okolo stien je v kotúčoch a je na nej fólia ktorá potom prekrýva po okrajoch systémovú dosku aby za ňu nezatekal betón, medzi okruhy ide rovná, sú to dvojmetrové pásy a tie sa lepia na systémovku po montáži trubiek. cenový rozdiel tam je značný. Skladba podlahy tak ako píšu vyššie.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?