Dilatacia rurok podlahoveho kurenia - sprchovy kut

Zdravim vas, prosim o radu. Ideme robit betonove potery a sprchace sa vynechavaju, aby ich potom vyspadoval obkladac. Kedze podlahovka ide aj do sprchovych kutov ma napadlo, ci by nemala byt na trubkach v mieste prechodu medzi salungom v poteri natiahnuta mirelonova pena, ako je to aj medzi izbami. Co si o tom myslite?
Odpovedať
nie
Odpovedať
Ja som to tak dal. Kedze mam anhydrid a sprchac bude beton. Na rury som natiahol chranicku, aka sa dava ak ide rura medzi miestnostami v priestore dilatacnej spary. Konce tej chranicky som oblepil paskou tak, aby sa anhydrid nedostal dovnutra chranicky. Mozno to nie je potrebne ale nebolo s tym vela roboty a rozhodne neuskodi to tak mat.
Odpovedať
@epto diky, aj dozor mi potvrdil, ze je dobre to spravit. Ja som to vyriesil trosku inac. Medzi rurkami som vypenil a na to som polozil kus obvodoveho pasu. Salung sa nebude musiet tym padom vyrezavat na rurky 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@androo čauko, ako ste robili tu gumovu izoláciu, keď je tam dilatacny pás? Lebo tá sa batéria na spodok, boky....na tom páse to prekryla?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?