Cena kotolne na drevo

zdravim vedel by mi niekto povedat ze kolko ho vysla cela kotolna toje drevo splynujuci kotol akumulacna nadrz ,zmiesavac,rozdelivac do radiatorov,expanzka,potrubie v kotolni teda vsetko co tam ma byt plus robota.
Odpovedať
akurat to riesim. Za kotol 1550e - maga ma-20, ladomat 330e, akumulacna cca 540e (800l). Bavil som sa s kurenarom - material na zapojenie kotolne - trubky(uhlikovana ocel ku akumulacke, od akumulacky plasthlinik do rozvadzaca), rozvadzac polahovy na 5 okruhov, rozvadzac radiatorovy na 3 radiatory, pripojenie z kotla do komina rury, asi este 3 obehove cerpadla, jeden zmiesavaci ventil. Vraj robota pre 3 na 2-3 dni, cena za pracu 800eur, cena za materila 3500eur. Zonove ovladanie v cene nie je a to zatial nerieism... Za kolko ste vy urobili kotolnu?
Odpovedať
@radoslavc zaplatil som viac aj za materiál aj za prácu... Miestny živnostníci, žiadna veľká firma.
Odpovedať
@roboza tak zistujeme, ze kurenari na Slovensku patria medzia najviac zarabajuce profesie:) cca 150-250 eur/8h. Slusny plat... Cudujem sa ludom, preco sa nevenuju tomuto remeslu.
Odpovedať
@radoslavc ... A štyria ďalší má najskôr odmietli. Rôzne dôvody. Niektorí vyťažení, alebo sa im to zdalo aj dosť náročné u mňa. Tu už sa dnes takto moc nerobí. Oni by tak ešte zapojiť TC alebo elektokotol... Ale klasická teplovodna strojovna ... Uff to už radšej nie.
Odpovedať
Ahojte, no ja combi kotol ekohrasok drevo, AN 1000l, 3 čerpadlá, cca 2200e 100l expanz., 2 trojcestne, rozvádzač podlahová a termoventil, rozvody v kotolní uhlikova oceľ robota a materiál 1900e V Otcovej dielni sme si zapojili UK sami, kotol liatina(od suseda 250e) radiátory liatina, expanz, čerpadlo a samozrejme fitinky, rozvod uhlikova oceľ cca 1200e A funguje to ok😉
Odpovedať
Ono ta cena za pracu nie je az tak vysoka ked si do toho zapocitas naradie stroje, ktore nestoja 30€ udrzba, servis tych masiniek + spotrebak vrtaky, kotuce . A samozrejme to nevydrzi vecnost .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?