Aky termostat je vhodny k plynovemu kotlu Beretta Mynute J 24 C.A.I ?

Zdravim priatelia, najde sa tu niekto, kto by mi vedel poradit, aky termostat mam kupit k tomuto kotlu? (Beretta Mynute J 24 C.A.I). Absolutne neviem, ci je to jedno, aky termostat clovek zvoli alebo nie.. Pri popisoch termostatov byva uvedene, ze pasuje takmer ku kazdemu typu plynoveho kotla... Potom na nete zasa citam, ze to nie je jedno a zavisi to aj od typu bytu a znacky kotla a podobne..a treba si dat pozor ci s PI regulaciou alebo len Hystereziou.. Nakolko sme kupili byt s tymto kotlom a bez termostatu, absolutne neviem co a ako.. Uvazoval som nad tymito dvomi: 1.) http://www.kureniezen.sk/kurenie/esho... 2.) http://www.tipa.sk/sk/termostat-bezdr... Chcel som bezdrotovy, aby som nemusel vrtat v stenach (kotol je v kupelni). Neviem ci je to dolezita info pri vybere termostatu alebo nie, ale jedna sa o 2-izbovy byt, cca 55m2 a bytovka je tehlova nezateplena.. Dakujem velmi pekne za kazdu radu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ekvitermika chodi s regulatorom REC08, http://www.berettaclima.it/prodotti/r... vami uvedene by som pred kupou najprv vyskusal, resp. kupil LEN s moznostou vratenia :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
Profilova fotka
Nechce zakladat novú tému tak písem tu. Prosím vás ako funguje na tomto kotly ohrev teplej vody do boilera? Ak nastavym prepínač na rezim Leto ikonka kohutika tak sa nič nedeje. Na obrazovke je čiarka a kotom sa nezapne. Ak otocim gombík na vykurovanie tak kotol bezí a ohrieva vodu do radiatorov ale okruh co vedie to boilera je studený. Mam otázku ci vie tento kotom zaroven vykurovat aj ohrievat vodu? Alebo to robi chvilu jedno chvílu druhé? Alebo potrebuje nejaky specialny boiler ktorý mu dáva povel na ohrev teplej vody? Alebo tam mam nejaku závadu v tom ventile ze by tam neprepoj spravne ten okruh? Kto vie ako to podrobne funguje prosím vysvetlenie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?