Aké skúsenosti máte s krbovými kachlami Invicta Gomont?

Máte niekto kladné alebo záporné skúsenosti s krbovými kachľami Invicta GOMONT http://krbyinvicta.sk/content/invicta.... DAKUJEM
Odpovedať
Profilova fotka
Vyzerá byť v poriadku. Osobnú skúsenosť nemám, ale treba dať pozor na veľkosť popolníka v spodnej časti. Z nákresu je vidno, že ho má malý tak, aby si potom neľutovala, že musíš často vynášať popol.
Odpovedať
Profilova fotka
Nemam skusenost, ale dnes uz idu do popredia krby bez popolnika (bezrostove spalovanie). Su uspornejsie a efektivnejsie. Skuste pohladat take. My mame napr. Nordpeis a som spokojny. Vadi mi len to, ze pocas rozkurovania musia byt dvierka pootvorene.
Odpovedať
Profilova fotka
Asi pred dvomi rokmi ma oslovila redaktorka z Markízáckej lampárne, či budem ochotný sa vyjadriť, ako odborník 8-) , k problému - prasknutá krbová vložka. Išli sme na miesto natáčania, vložka Invicta prasknuté zadné čelo, bol tam problém s uznaním reklamácie. Povedal som domácemu, že má Poľskú vložku a to som nemal, urazil sa... Vraj on si kúpil Francúzsku. O pár dní sa natáčalo znovu, prišlo už aj vyjadrenie výrobcu a hádajte v akom jazyku? No Francúzsky to nebolo... Takže takúto skúsenosť mám s Invictou a žiadnu inú nechcem ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?