Zlaté baterie

Ahojte chcela by som sa spýtať ty ktorý máte zlaté alebo v podobnom odtieni batérie ako sa vám prosím vás udržiavajú nevidieť na nich vodný kameň a pod . Je potrebné ich častejšie umývať? ,Ďakujem za každú info
Odpovedať
Profilova fotka
No tak na zlatych bateriach je vodny kamen vidiet trochu viac ako na klasickych chromovych alebo matnych ciernych, hlavne ak mas tvrdsiu vodu. Tie kvapky a flaky tam proste viac vyniknu, lebo zlaty povrch je leskly a svetly, cize kontrast je vacsi. Zakazdym, teda po kazdom pouziti by sa mali vytierat dosucha.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od moravsky:

No tak na zlatych bateriach je vodny kamen vidiet…
@moravsky práveže ja nemám ani nejak ten pocit. ten vodný kameň, resp. uschnuté fŕkance od vody ti bude vidno na každej batérii. zase nie je taká veda sem tam zotrieť tie batérie handrou, to je minimálna robota. manželka objednávala zlaté batérie do kúpeľne zo sanitina. boli sme pozerať aj inde, ale tu bol slušný výber.
Odpovedať
Ďakujem pekne za názor dosť sa rozhodujem nad týmito na foto tak neviem či mám ísť do toho dosť sa obávam ake vybrať keďže v tomto by boli aj dvere do sprchoveho kúta je to len kôli obkladom ktoré bude tak neviem ak mi poradíte
Odpovedať
Treba napisat Robkovi, ten ma nejake zlate veci v kupelni
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od natural:

Ahojte chcela by som sa spýtať ty ktorý máte zlat…
@natural nemám síce zlaté, ale môj postreh po x rokoch používania rôznych druhov batérií - nikdy viac matné. Sú úplne zničené, ten povrch sa akoby vydral a teraz vyzerajú zúfalo. Klasické leskle vyzerajú stále veľmi dobre, starala som sa o ne úplne rovnako. Takže ak by som si dávala zlaté, tak jedine v lesku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?