Zlab ked je uz anhydrid vyliaty

Zobraz úvodný príspevok
Ahoj. Uz mame v kupelni vyliaty anhydrid aj na mieste kde ma stat sprchovy kut (do roviny, akurat vynechane miesto cca 15x15 cm pre napojeni odpadu). Povodne sme planovali vanicku,ale manzelka zmenila nazor, chce zlab. Da sa to este zachranit? Je mi jasne, ze odsekat/ zbrusit par cm z anhydridu bude treba, ale ako potom ulozit ten zlab? Ma nohy, takze postavit na podlahovy polystyren? Polystyrenu je 15 cm, anhydrid cca 5cm. Jasne, ze sa da zdvihnut opacna strana a urobit sklon, ale neradi by sme mali co i len 1 cm schodik, zakopnem a prsty auu :) Dalsia otazka, preco vsade citam ze zlab je drahsi ako vanicka? Ved normalna vanicka stoji cca 300-400 , zlab stoji cca tak isto, uz aj s mriezkou. A sklo naookolo treba v oboch pripadoch.
Odpovedať
1
2
Chlapciii... Obidve technológie sú stále IN, takže tie "iné" by som vôbec nezatracoval. Mám aj ja pár lisovaných spojov už 15 rokov v betóne (v izolácii) a všetko je v poriadku...
Odpovedať
@dedo758 1OOO ky lisovaných spojom máme spravených a to na 90 % HERZ ani raz sa nestalo že by tiekli základ sú ostré nožnice aby nesplaštilo rúru pri rezani a kalibrátor .
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?