Závesný záchod z Castoramy v Poľsku

http://www.okazjum.pl/castorama/gazet... co na to vravite? myslite ze to je kravina kupit takyto zachod? dik
Odpovedať
chcem geberit... len ma zaujima co na toto vravite :)
Odpovedať
jasne... ale dakujem :) mozno sa tu niekto ozve co s tym ma skusenosti
Odpovedať
Nazdar, ked to budeš kupovať, opytaj sa na náhradné sučiastky. Je jedno od koho to je, hlavne aby si to nemusel sekať zo steny. Pri GEBERITE alebo AQUAPLASTE je to priblyžne to isté, čiže bez burania vymeníš skoro všetko, samozrejme okrem nádržky a konštrukcie :-), ale o tomto som zatial nič nepočul a ani nemám skusenosť. Dal by som si pozor na tiahla, mechanizmi, rozne zaražky atď. A keď pozriem link, tak za taku cenu zoženieš určite aj Geberit alebo Aquaplast samozrejme aj s WC a ostatnými doplnkami.
Odpovedať
Profilova fotka
@igigi Robim v Londyne. Mam tam vodara- poliaka. Jedneho zakaznika presvedcil aby si dal nieco taketo do wc. Za cca 1 rok sa to cele pokazilo a museli sme to vyburat a osadit Grohe. Tolko moja skusenost s tymito super polskymi vyrobkami.
Odpovedať
Profilova fotka
za taku cenu ti predám geberit!!!! určite by som ten PL nekupoval. :-)
Odpovedať
Ja som tam kúpil Grohe za 588 zl a ešte mi vrátili 23% dph. tak ma vyšiel na 108 eur aj s tlačítkom. Misu a sedátko samo sklápacie som tam tiež kupoval za rozumnú cenu.
Odpovedať
@skalko1601 ok, tak by som si poprosil za 100€ s dph geberit aj s tlacidlom + WC misu a sedatko so soft close a samozrejme zaruku... ked mi to predas, kupim hned
Odpovedať
@marlboroman ako ti vratili DPH? to sa da?
Odpovedať
Profilova fotka
@igigi kde je na tej straánke geberit kompletný za 120€???????? je tam akcia na cersanit za 398 za komplet? a ja ti ponukám geberit komifix,wc,závesné,wc poklop soft klose,odhl.podložka + wc tlačitko sigma biele za 225€!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Cize za dvojnasobok. To si viem aj ja sam kupit :) predchvilou si vravel ze vies za 100€ predat toto vsetko :)
Odpovedať
@natty07 To sa dá ale musíš mať na slovensku firmu a DIČ SK ..... Zaregistruješ si DIČ SK v Castorame a každý nákup máš bez 23% DPH. (VAT po poľsky) No myslím, že prví nákup musíš urobiť min. za 1000 Zlotých Ráno tam idem znova bo prerábam kúpelku a väčšie veci kupujem tam.
Odpovedať
@skalko1601 Je to komplet za 398 ale ZL a nie EUR. T.j. 95,21 eur aj s DPH 23%. Ale osobne by som si ho nekúpil ani keby mi ho dali bez 23% DPH bo sa mi moc nezdal a utekať kupovať náhr. diely do PL sa mi určite nechce. Je to iba môj názor. Radšej kúpim niečo osvedčené a diely majú aj u nás a nemusím to dúfam potom rúbať von zo steny.
Odpovedať
@igigi Nič v zlom ale ja by som ho nechcel a to som pri ňom stál a pozeral sa naň.
Odpovedať
@marlboroman a potom tu DPH zaplatis na SK alebo ako?
Odpovedať
Ja ho tiez nejdem kupovat. Len ma zaujimal nazor. A co treba na tu registraciu firmy v castorame?
Odpovedať
Profilova fotka
@marlboroman aha nato som zabudol že tam su tie zloté :-) máš pravdu Poľské výrobky sú na oko pekné ale materialovo uplný šmeid. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kup si radsej Geberit alebo Grohe a mas pokoj...
Odpovedať
@drift506 Chvíľu som tu nebol ale čítam, že drift to tu za mňa všetko vysvetlil. Tak asi tak to tam funguje...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?