Z čoho by mala byť rohová vaňa?

Ahojte chcem sa spýtať, riešime výber vane, mala by byť rohová, to sme už rozhodnutí, ale riešieme či má byť z PU plus materiálu alebo zo 100%akrylátu, manžel je trošku ,,ťažší,,:-) ( 189cm a 116kg) a tak má strach, že by sa vo vani necítil neisto...máte niekto reálnu skúsenoť a vidieť rozdiel v týchto dvoch spomínaných materiáloch? riešime vaňu Ravak -a a ostatné.. ( 150x150cm ) Ďakujem Mirka
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam skusenost s rohovou vanou taku ze by som ju nechcel ani zadarmo keby mi dali aj vanu v hodnote 3000e z mramoru :D... sa tam slovek ani nenatiahne, pokrceny a nehovorim o tom ked tam chcete byt dvaja.... a uz len to ze manzel ma 190cca a vana 150 :D :D to pol tela mu bude trcat? :D... neviem zvazil by som vyber est raz
Odpovedať
podobného názoru som aj ja. manžel má 190cm, máme vaňu 180x80. Pekne sa v nej vystrie, zmestíme sa aj obaja. Rohovú sme ani neriešili a aj známi čo ju majú nás odhovárali.
Odpovedať
rohova vana je blbost je to len image a v roho vyuzijes jedine na to ked tam si sadnes alebo ak si tam date sprchace a ine blbosti. inak je to zabity priestor. ak mas manzela trochu "mensieho" tak jdine rovnu vanu. amem dom a180x80 od roltechnik a dame s tam v pohode obaja. kolegyna co maju rohovu ju jedine vyzuva na to ze si tamsadne a oholi nohy a ze inak je to zbytocnost ten roh.
Odpovedať
Profilova fotka
@mbrnakova kludne kupte rohovu vaňu hocijaku len to treba podmurovať, od majstrov to viem ktorý montovali u nás, ani sme nekupili nožičky ( normálne nám to podmurovali a je to pevné) mám síce len 110 kg, ale pred tým 12 rokov sme mali tak isto urobené a nemali sme s tým žiadný problem len treba kupiť na velku postavu väčšiu vaňu.
Odpovedať
my mame rovnu, ale tiez mame aj obmurovanu aj podmurovanu. mozem tam aj skakat a slona kupat :-D je pravda ze dobri majstri toto vedia.
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, suhlasim s vyssie uvedenym, moj manzel tiez nie je z najlahsich, ale rohovu vanu mame podmurovanu a fungujeme uplne bez problemov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?