Vyska walk-in pre 205cm muza

Ahojte, chcem dat do kupelne walk-in zastenu, ale manzel meria 205 cm...bojim sa ze tych standardnych 200cm bude malo a cela kupelna bude ospliechana...viete odporucit vyrobcu ktory ma vyssie zasteny? Zatial som nasla Ravak ale kludne moze byt aj nejaka mala slovenska firma 🙂
Odpovedať
Nechaj si urobit v sklenarstve. Nam urobili vysku 240 cm 🙂.
Odpovedať
@kreola hej len v akom 🙂 a osadenie vam potom kto realizoval?
Odpovedať
@bambli no nam to realizovala priamo ta sklenarska firma. Poskytli nam aj hlinikove U profily na osadenie, aj zamerali, namontovali komplet 🙂. Nam v BA to robili tu kralovic, urcite najdes podobnu firmu aj tam kde staviate, aby ste zbytocne neplatili daleko dopravu
Odpovedať
@kreola dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ak mas zaujem o atyp, tak jedine dat vyrobit si take na mieru s cim teraz uz nie je nejaky problem
Odpovedať
@bambli nitrasklo, ci sklenarstvo hocijake.. Dajte si po strop..
Odpovedať
@bambli Nám robili 2 zásteny, obe sú zvýšené. Jedna je značka Radaway, druhé Roltechnik. Vyrobia ti na mieru, ale za príplatok.
Odpovedať
@bambli mam vysku 204 cm, sprchac mame 195cm vyska, 100x100cm podorys, este sa mi nestalo aby som spliechal von 😉
Odpovedať
@bambli Dajte si to urobit sprchovu zastenu na mieru. Firma pride, presne zameria, vyrobi, namontuje, hotovo. Nam robila firma Interiersklo z Dunajskej Stredy. Pozrite ich prace na nteriersklo Maju na webe aj konfigurator.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?