Odpoveď na príspevok od lejak2:
@mikita2 to presne ponukli aj mne, ked som si isi… @lejak2 Tak to je super, ze ti ponukli aj ine moznosti. Lebo ako tu zaznelo predtym, nie vsade sa spravaju k zakaznikom tak, ako by sa patrilo. A co to bolo zac? A co si si vybral? Zvedava som, ano 😀Odpoveď na príspevok od lejak2:
@mikita2 to presne ponukli aj mne, ked som si isi… @lejak2 ale neviem, ci to teraz myslis v dobrom alebo sa stazujes 😀 ved je to len dobre. ono mozno ten, co s tym skusenost nema, tak tie upravy ofrfle, ale zase kto ich uz raz okusil, tak velmi dobre zbada v nich tu vyhodu. @hena_7 preco by sa to dialo? preco hned mysliet na to najhorsie? teda najhorsie by asi bolo, keby neprisla vobec 😀 no tak to jednoducho vratis, reklamujes. aj ked preberas tovar rovno na predajni, tak sa moze stat, ze nebude uplne ok a neviem teda, ci hned v predajni rozbalujes, co kupis, aby si si to skontrolovala.Odpoveď na príspevok od lejak2:
@whitema nakoniec som si vybral taku asymetricku … @lejak2 asymetricku? to je dost odvazny krok? ja som ich aj pozeral u kaldewei, ale nakoniec sme sa zhodli, ze vzhladom na velkost nasej kupelne by to nebola uplne najstastnejsia volba. inak by ale splnala vsetky moje kriteria, ktore som mal. len miestnost zvacsit na poziadanie este neviem 😀Odpoveď na príspevok od lejak2:
@borisss u mna to bol tiez ciastocny kompromis, l… @lejak2 u nas zakazdym v zime je viacej dopyt doma po kupani ako v lete. lebo to sa ide barskam, je teplo, nikomu sa nechce este aj vo vani lezat 😀Odpoveď na príspevok od valzem:
@lejak2 u nas zakazdym v zime je viacej dopyt dom… @valzem Tak to je pochopiteľné, to sa radšej švacneš niekam do bazéna alebo do jazera ako do vane. Na to v lete ani čas nie je vlastne 😀 Akurát čo mi napadá pri tej asymetrickej vani, tak oni sú niektoré dosť veľké, ale ten priestor, kde sa naložíš, tak býva niekedy o dosť menší ako celková vaňa.... To akože len postreh a hádam som to napísal tak, že je rozumieť, ako to myslím 😀Odpoveď na príspevok od emiliee:
@fillo_kiko videla som taku vanu v obchode, ale t… @emiliee Hej hej, to robia kadejaké. Aj s tryskami a bublinkami a neviem čím všetkým možným ešte. Je toho pomerne dosť, čo si vieš vybrať. By si ani nepovedala, že pri vani môže byť toľko možností, že? 😁