Vírivky, bublinky a vane s hydromasážou

Profilova fotka
Mate doma? Ako ste spokojni? poradite mi od ktorej firmy kupit? Chcela by som vanu s air a hydromasazou..nie spa, nie yakuzzi..len vana so systemom..ale bud je ich este stale malo medzi ludmi, alebo o tom mlcia, pretoze na nete som nenasla diskusie, ani recenzie ani nic :-|
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahojte, potreboval by som poradit, premyslame nad virivkou, ale nevieme sa rozhodnut aku a hlavne ake parametre si vsimat pri vybere, mate nejake skusenosti?
Odpovedať
@lukky200 ahoj, ja mám dobré skúsenosti so systémami, ktoré montuje do vaní česká firma Santech. Čo sa týka výberu, tak tam je najzákladnejšie asi to, či to chceš len ako "perličku" (bublinky zo spodu vane) alebo hydromasáž (bočné trysky, ktoré tlačia vodu so vzduchom) alebo kombináciu.....chromoterapiu, automatický preplach atď. Ak máš bližšie otázky, tak mi napíš kľudne aj ip, rád pomôžem.
Odpovedať
Profilova fotka
@lukky200 Základné info pre výber vírivky som zhrnul do prezentácie Ako si správne vybrať vírivku http://www.prvaskolaokupelniach.sk/vi... Čo sa konkrétneho modelu / výrobcu týka na trhu je široká ponuka, s konkrétnym výberom Vám rád poradím. Napíšte, zavolajte.
Odpovedať
Profilova fotka
@henkaa Ako písal flu5ky Česká značka Santech vyrába výborné vane do ktorých montujú kvalitné hydromasážne systémy. Viac sa dočítate tu http://www.santech.cz/nova-generace-m... Mnohý výrobcovia vaní montujú systém Koller ktorý je výborný.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam velmi dobre skusenosti s virivkami sunspa, jednu ma uz dlhsie moj svagor a my sme si dali tento rok tuto http://www.virivky-jacuzzi.eu/virivky... do zahrady.. najprv som sa bal ake budu naklady na jej prevadzku, ale bol som milo prekvapeny, ze ucet za elektrinu nejako rapidne nestupol. A dalsia vec ktoru som pri kupe bral ako velke plus bola 10 rocna zaruka.. Zalezi vsetko od toho aku velku, pre kolko ludi, aku ma virivka izolaciu, kolko trysiek, ako sa ovlada a podobne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lukky200 uz ste nejaku virivku aj zohnali?
Odpovedať
Profilova fotka
@ryttier a je na tie sunspa virivky aj nejaka zaruka?
Odpovedať
Profilova fotka
@terezinka555 urcite musi byt na ne zaruka, ale zalezi od toho z kade ju kupujes :)
Odpovedať
Profilova fotka
@terezinka555 ked si rozkliknes tie sunspa virivky, tak tam uvidis, ze je na skelet 10 rocna zaruka. Staci sa popozerat a dozvies sa tam vsetko si myslim. Ale tam treba pred kupom premyslat aj nad inymi vecami ako nad zarukou. Dost podstatne je aj ake je ovladanie, ake trysky, no aka je celkovo vybava a za aku cenu ci sa to oplati.
Odpovedať
@radoslavino aby prisla na to co sa jej cenovo oplati si musi pozriet ponuky viacerych predajcov a urobit si obraz.. zena ta tiez pozera virivky stale, uz mam asi pol roka na chladnicke listocek, ze nech nezabudnem co chce na narodeniny. Samozrejme ze virivku, dokonca mi aj napisala, kde ju najdem aj aku aj za kolko.. tieto zeny..
Odpovedať
Profilova fotka
@igino_dvorak1 to mi doslo, len som chcela vediet ze ako dlho @radoslavino Som to xy krat uz otvorila pozrela, ale az teraz som zbadala, ze je tam aj zaruka napisala, tak sa ospravedlnujem :) nevsimava som zrejme. Toho som si vedoma, preto ked budeme vyberat tak to urcite necham na mojho chlapa, ja rozhodnem len o takych babskych veciach, napr. farba oblozenia :P
Odpovedať
Rozmýšlaš čisto len nad vaňou ? Ja by som doporučila masážny sprchovací box. My sme sa tiež rozhodovali medzi vaňou a sprchovacím boxom a nakoniec sme si kúpili sprchovací box. Skús pozrieť aj sprchovacie boxy, je to dobrá alternatíva. Pozri napríklad Wellmall --> http://www.wellmall.sk/Kupelne/Masazn...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@terezinka555 mate vybratu virivku ci este len pozerate? :) nedavno zena prisla s tym, ze ci by sme nevymysleli nejako aj bazen alebo aspon virivku a kedze bazen neviem ako a kam tak asi sa skor priklonim k virivke, aj ked o vybere a starostlivosti neviem dokopy nic, ale to sa snad priucim ak ju teda kupime.
Odpovedať
Profilova fotka
@terezinka555 vidis, ze nakoniec si to nasla. Mna by zaujimalo ak ste riesili tieto sunspa virivky, ci vobec sa daju niekde realne pozriet zmontovane. Ze ako vyzera funguje a tak, nech vidim na vlastne oci, co vlastne kupujem, rozumies mi nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@vojtesko uz nepozerame, uz sme to uzavreli. Trosku nam to trvalo kym sme sa na niecom zhodli a nasli kompromis ale predsa len som sa toho dockala :D ono oboje ma svoje aj nejake vyhody aj nevyhody, ale je na cloveku po com mu dusa pisti. Mne pistala po virivke :) @igino_dvorak1 ano, ano tie sme riesili neboli sme nakoniec ani inde uz pozerat. Vies co staci, ze sa dohodnete ze ju chcete vidiet a tak, a budete sa moct ist pozriet na origos virivku v zahrade :)
Odpovedať
Profilova fotka
@terezinka555 ako dlho ste museli na nu cakat? tiez sme pozerali popri tom, jak sme zhanali ine veci na dom ze by nam mozno prospelo keby sme mali virivku kde by sme si oddychli aj v zime a hlavne doma. Lebo s mojim chlapom ist na wellness tak to si musim naplanovat na pol roka dopredu aby si nasiel cas, lebo ma stale v praci toho vela :) a takto keby sme ju mali doma, tak kludne ju vyuzijem aj sama :D
Odpovedať
@vero_nka to sme my chlapi, na taketo veci sa cas hlada tazko. Keby je virivka doma, tak je to o inom ;) treba si nad to sadnut ci bude virivka vobec doma vyuzivana ci nie..
Odpovedať
Profilova fotka
@terezinka555 pre aku ste sa nakoniec rozhodli? aky typ? to musi parada mat taketo nieco doma, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@branislaf vies co konkretne sa vola, ze Sunspa virivka Palace, ale to ti asi takto vela nepovie skus si ju pozriet na stranke. Urcite by si to mal najst a aj nie tak ti hodim link. Je v podstate pre piatich, 3 sedadla, dve lezadla, takze paradicka. Bali sme sa ze drahy bude mat v nej problem kedze je vysoky ale uuplne pohodicka. Cize asi vyrobcovia mysleli aj na dlhych ludi :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@terezinka555 tak to je super, ze umoznia vidiet aj zmontovanu, lebo co som vacsinou pozeral firmy tak dali sa ist pozriet ale len v demonte a to mi bude zbytocne pozerat, no nie? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@terezinka555 tebe dusa pisti po virivke, mne zena do ucha pisti kvoli virivke, dobre nie? :-D ako vidim, tak evidentne kompromisy treba robit vo vsetkom ]-( pozeral som ju na stranke a fajn vyzera. Kolko vychadza ked si k tomu chces kupit vsetky tie veci na cistenie a podobne?
Odpovedať
@terezinka555 prosim ta, napises aj mne do ip, kolko vas celkovo vysla?velmi pekne dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@igino_dvorak1 presne ako hovoris a neuvedomuju si, ze clovek ktory chce virivku kupit ju chce aj vidiet. @vojtesko tak to si aj nadseny, ze ano, ked ti pisti do uska :D co ti poviem, taketo sme my zeny ked nieco velmi chceme. Tak to je rozne, zalezi, co vsetko chces. Ci len vysavac alebo kompletnu udrzbu virivky alebo aj nahradne filtre vies ako vsetko si mozes dokupit, co chces, co potrebujes. @bambina78 jasna vec, idem ti to hodit do IP :)
Odpovedať
Profilova fotka
@terezinka555 napises aj mne prosim, kolko to cele vyslo? uvazujem, teda chcem ;-) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@sissik babule treba si ujasnit ze cena zalezi od toho co vsetko k tej virivke este dokupujete a hlavne kde ;) ja ked som si porovnavala ceny, tak som skoro okoktavela a radsej si vsetko objednam cez firmu cez ktoru mame virivku, tam mi to vychadza najvyhodnejsie :) Jop, letim ti to poslat, za malicko..
Odpovedať
Profilova fotka
@vojtesko aj mas v plane jej vyhoviet? ja tiez pistim mojmu za usami ale neviem, kde by sme tu virivku asi tam mali. Aj ked k domu je to skvely napad!
Odpovedať
@tindzia ja keby ?!na terase. :-)
Odpovedať
@sissik kuk na jakuzzi akcia -30%
Odpovedať
Profilova fotka
@jochua ved prave preto som zacala rozmyslat aj nad takouto alternativou. Co daval @ryttier ten link na virivky, tak tam by som si ozaj vedela vybrat. Len by ma zaujimali este take bezne veci z praxe :) ze cistenie, doba dodania a jedno s druhym. Muzovi som tu uz nacrtla, co planujem a nevyzeral, ze by mal nieco proti, mam dokonca pocit, ze sa tesi z toho :) dokonca su virivky teraz aj v akcii, cize musime sa doma dohodnut aby sme este akciu stihli :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 diky, ja tak orientacne pozeram, lebo este musime skor strechu spravit a az potom robit tieto veci. chcem vediet, kolko asi budeme potrebovat na to
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?