Univerzálna kúpeľňa

Potrebovala by som poradiť, budem zariaďovať kúpeľňu v dome na predaj a neviem sa rozhodnúť nad výberom obkladu, keďže to nebude pre mňa, ale samozrejme aj tak som svojím vkusom dosť ovplyvnená vo výbere. Rozhodujem sa medzi sivou (šedou), béžovou a bielou. Obyčajné obklady, bez listel a pod., toto je mne blízke a aj mi to príde nadčasové. Pozerám sa aj na údržbu, preto sa mi zdá tá biela najmenej vhodná, ale zas je pravda, že ja tam nebudem upratovať. Keby ste si kupovali dom, byt a bol by už hotový, aká farba kúpeľne by sa vám zdala najprijateľnejšia? Najviac ma láka tá sivá, takú aj mám a je to dobrá farba, výborne sa k nej ladia doplnky, podobne ako ku bielej, ale neviem, či to nie je pre veľa ľudí nevhodná farba do kúpeľne. Ak by ste mi napísala, do čoho by ste išli, možno by mi pomohlo rozhodnúť sa. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Siva s kombinaciou bielej horizontalne
Odpovedať
siva podlaha a biele steny, bez nejakých "umeleckých" uletov v kombináciách obkladov roznych struktur, povrchov a odtienov
Odpovedať
Profilova fotka
biela a siva je podla mna optimalna kombinacia. Mne sa to paci a myslim, ze aj co sa tyka upratovania tak to neni az taka tragedia. Ja mam praveze pocit, ze cim tmavsie tak tym horsie sa to udrzuje ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám dve kúpeľne a tiež som sa snažila ladiť ich do nadčasového dizajnu. Jedna je biela so strieborným jemným dekorom a drevená skrinka, druhá je bielo sivá. V PC mám len tieto fotky ak by si chcela pre inšpiráciu.
Odpovedať
Profilova fotka
@arieska smiem sa spytat, ten hnedy radiator mate z kade? Vyzera brutalne!
Odpovedať
Profilova fotka
@skrekyno áno, je to riadne dizajnová šleha :) On nie je hnedý, to je ako zahrdzavená sivá. Sa ma spýtal otec či som nemala na nový :D :D :D Je to značka ZEHNDER
Odpovedať
Profilova fotka
@arieska :-D :-D aha, no takto na fotke to vyzera ako keby bol hnedy. Dobre vediet, idem pozriet. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
biela s hnedou, to by bolo podla mna akoze naj. no zalezi podla mna aj od toho ako mas zariadeny zvysok domu
Odpovedať
Ďakujem všetkým za tipy, tá sivo biela kombinácia asi vyhrá. @arieska Ďakujem za foto, pekné kúpeľne, jednoduché.
Odpovedať
@moratibru biela s drevodekorom, alebo biela so sedou, vsetko radsej svetlejsie, ako tmave, ziadne vystredne lesky a pod.. Ked, tak struktury, ale s citom, nie po celej kupelni.. Inak ja som uz alergicka na vsetky bezove a hnede kupelne s mozaikami..brrr.. to mi pride ako ked sa dnes clovek desi tych zelenych a cervenych kupelni z konca 90.tych rokov..tak ja sa desim teraz tych bezovych .. Zato biele sa mne nikdy este neomrzeli.. resp. nemam pri nich ziadnu negativnu emociu..
Odpovedať
@akvi vidis, bezove a kvietkovane nemusim ani ja, ale rovnako nemusim ani tie "drevene". Drevene v kupelni mozu byt dvere, nabytok ale nie obklad... No nemozem si pomoct...
Odpovedať
@zita19 obklad dreveny ani ja nemusim, ale podlahu ano, to sa mi paci..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zita19 ono aj s tymi bezovymi to vie byt aj ok, ale ja nechapem ludi, co si daju bezovy obklad od vrchu po spodok, plus bezova dlazba, sprchac s vlozenou mozaikou, pochopitelne bezovou a okolo vane este vlnky strukturovane, ako inak, bezove..Alebo akoze mramor, idealne bezovy.. Som asi alergicka na bezovu.. Pritom napr. kamoska maju tiez bezovu kupelnu, ale necitim sa v nej bezovo, je to tam ok, lebo je to s citom..
Odpovedať
@akvi ja ani na podlahu, a teda je jedno ci kupelna, kuchyna alebo chodba... Dufam, ze sa neprerieknem, lebo svagrina ide taku robit. By som mala po ptakach :-S
Odpovedať
@akvi kupelna co vyzera ako vzorkova koja v MM, kde su z jednej serie vsetky variacie, nech uz je v akaejkolvek farbe to tiez nie je vyhra.
Odpovedať
@zita19 no ved prave, ludia vidia vystavenu vzorku a snazia sa to natrieskat si vsetko do kupelne 2x2 metre..
Odpovedať
Profilova fotka
@akvi je to tak, že človek by chcel všetko dať do svojho domu všetko mať, lebo toto sa mi páči, aj hento sa mi páči a preto chcem všetko, tiež u nás to zo začiatku bolo podobné, ale našťastie žena pochopila časom aj sama, že menej je viac ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?