Odpoveď na príspevok od mgx:
@morenitka to co tu je na fotke je podomietkova m… @mgx oki ďakujem. A viete aj odporúčat nejakú takúto batériu? Ideálne v aj tejto farbeOdpoveď na príspevok od mgx:
@morenitka "zlaty" nastrek ala nora mojsejova vam… @mgx oki ďakujem za názor. A čo sa týka chrómu v grafitovej farbe? Druhá správa umyvadlova bateriaOdpoveď na príspevok od mgx:
@morenitka "zlaty" nastrek ala nora mojsejova vam… @mgx Dovolím si nesúhlasiť, zlaté a mosadzné batérie sú dosť "in" záležitosť a vôbec nemusia vyzerať nevkusne, ale áno, chápem, že sa aj pomerne rýchlo "okukajú". Ja som stále nepochopila, či chce pani @morenitka podpomietkovú, alebo klasickú nástennú batériu. Pri podmomietkovej treba rátať aj s miestom na umiestnenie podomietkového telesa, čo nemusí byť v každej kúpeľni možné. Ak je tvrdá voda, chrómom sa nič nepokazí - je asi najtrvácnejší, čo sa údržby týka. Ak vám nevadí riziko, že bude na batérii vidieť vodný kameň, alebo stopy po jeho čistení, dajte si, čo sa vám páči :)Odpoveď na príspevok od morenitka:
Ahoj, Ma niekto umyvadlove baterie zo steny, ale … @morenitka tvrdá voda s rôznymi minerálmi je problém pre teplú vodu ak sa stále ohrieva na vyššiu teplotu tvorí sa kameň v nádobe a potrubí , na studenú stačí na vstupe sitko tá ide len na WC aj ked je to luxus splachovať pitnou, myslím že ho mám i na výstupe pákovej batérie , nerezová, nemení farbu ľahko sa čistí a je len obyčajná , nastavím vhodnú teplotu na sprchovanie a nemusí sa viac prestavovať, kto tam dá zlatú chromovanú dá si vymeniť celú a nebude sa zabávať s čistením a to je oveľa viac bohatších ako bola niekedy Nora, v base je bola každá dobrá ale prospela jej je s nej viac IN štíhlejšiaOdpoveď na príspevok od morenitka:
@mgx oki ďakujem za názor. A čo sa týka chrómu v … @morenitka cokolvek ine ako kvalitny chrom v kombinacii s tvrdou vodou je riziko, pretoze bud budes v kuse utierat baterie alebo sa budes musiet uchylit k tvrdej chemii. Aj chromove baterie mozu byt pekne a medzi nimi najdes aj nadcasovy dizajn aj nieco co je aktualne IN. Ked kupis kvalitnu bateriu bez problemov prezije aj dve, tri modne vlny, takze ja by som sla radsej do nadcasoveho dizajnuOdpoveď na príspevok od zita19:
@morenitka cokolvek ine ako kvalitny chrom v komb… @zita19 Suhlasim, tiez som kedysi strasne chcela podobne zlate baterie, aj sme ich kupili, no zivotnost otrasna a aby som este otrocila s bateriou, aby nejak vyzerala, tak to uz veru viac nie.Odpoveď na príspevok od morenitka:
Ahoj, Ma niekto umyvadlove baterie zo steny, ale … @morenitka Ahoj, bateria, co je v tej kupelke na obrazku je Omnires.