Umývadlo bez skrinky. Čo spraviť, aby bola skrinka?

máme umývadlo bez skrinky chcela by som ale pod úložný priestor viete poradiť ako to spraviť či vymurovať alebo niečo zaujímavé :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@skaredekacatko Nájsť šikovného stolára bude nejjednoduchšie riešenie a on ti spraví skrinku pod umývadlo podľa tvojich predstáv.
Odpovedať
@ika ďakujem pouvažujem ja som ešte uvažovala o vymúrovaní a okachličkovaní uvidím
Odpovedať
Profilova fotka
@skaredekacatko na obmurovanie a oblozenie obmurovanej casti obkladom sa pouzivaju spec. umývadla - zápustne... klas. umývadlo by som osobne neobmurovavala... ale skrinka na mieru od stolara ako ti uz radila ika. je ten najschodnejsi sposob riesenia... a ake umyvadlo mate? znacka, seria?
Odpovedať
@skaredekacatko skus zauvazovat polickach, kludne kovovo-sklene. ja som prave riesila problem v wc s umyvadolom. ze aku policku pod neho. v uvahu pripadali: - skrinka od truhlara (musi by na mieru, umyvadlo co amem je nejake malinke a take skrinky som nevidela), alebo - skrinka sklenena z mliecneho tvrdeneho skla (cenovo trosku drahsia, nez drevenna, ale vyzera by dobre ;-0), alebo - treta varianta bola nerezove policky (nerezove tyce a na tom sklo, cenovo najprijatelnejsie, nasli sme to v hornabchu vo vypredaji ;-). asi povodom to bolo urcene k niecomu inemu, ale nam sa to hodilo pod umyvadlo. manza to bude trosku upravovat, skracovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?