Svojpomocna prerabka kupelne

Zobraz úvodný príspevok
Dobry den.ideme prerabat kupelnu svojpomocne.v podstate len zhodime stary obklad a dlazbu a dame novu plus novy strop. Urobit vieme vsetko len chcem pomoct z postupom. 1.vyhadzeme obklady,dlazbu,strop 2. Prerabka odpadou,kurenia, elektriny (meensie upravy trosku to potrebujeme premiestnit) 3.vysekanie dieru na odtokovy zlab zaliatie ho do betonu. Nasledne vyliatie nivelizacnej hmoty 4.nalepenie sadrokartonu na steny, plus konstrukcia na strop +sdk 5.natretie sprchy hydroizolaciou steny a podlaha. 6.zacatie kladenia obkladu.viem ze sa zacina od predposledneho radu zo spodu. Ulozenie dlazby a dokoncenie obkladu 7.sparovanie malovanie 8.osadenie sanity. Moje nejastnosti. Na hydroizolaciu sa lepi obklad rovnakym lepidlom ako na sdk? Neoblozit prve steny a tak az urobit sdk strop? Spodny rad nechat asi o kolko cm mensi ako je obklad? Da sa ulozit obklad aj bez list v kutoch? Na rohy to neriesim tam listy pojdu
Odpovedať
1
2
A ako nslepit hydroixolacny pas do hydroizolacie alebo ako?
Odpovedať
Dakujem za vycerpavajuce rady :-|
Odpovedať
Dobry vecer.mam problem s hydroizolaciou steny vsetko ok ale podlaha nevyschla alebo iba na par miestach. Co stym teraz?
Odpovedať
@fugas20 a kolko to schlo? A ludia naco natierate steny podlahy... vsak natrite v sprche a hotovo, naco robit len tak steny kde voda nikdy nebude
Odpovedať
@sysell steny podlaha samozrejme natrete len v sprche...steny suche za 3-4 hodinky ale podlaha cely den a stale nic
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Kúpeľňa je už skoro vo finále lebo po troch mesiacoch nám konečne došli dvere tak sa dorába už len obklad okolo dverí. Mám ale otázku čo ste dávali hore medzi sdk a obkladačky myslím do rohu? Silikón alebo akryl?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Dnes som zistil že mi praskli 4ks obkladaciek ale iba glazúra. Iba čierne..nad sebou čo to mohlo spôsobiť je to za radiatorom. Radiátor je pevný. Čo to mohlo spôsobiť?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?