Sprcha v podkroví

Mate niekto? Ako ste riesili sprchu a WC v podkrovi? a hlavne fotky, planik, najmensia mozna plocha:) Ocenim kazdy napad.
Odpovedať
Profilova fotka
znami maju takto sprchu a kedze ta sikmina je nizsie ako normalny strop, vlhkost je ovela bližšie k sikmine, ako klasickemu stropu a maju tam hned nad sprchou ako zacina sikmina plesen v rohoch :( od pery zo sprchovania :(
Odpovedať
@adyka1 http://pasivnydom.blog.cz/0904/podorysy Maketa v prílohe. Okno tam nemáme, vetranie zabezpečené strojovo.
Odpovedať
@blacksr Dakujem za napad, vratane napadu urobit si to v skatulke:) neviem si to predstavit, tak si to musim urobit v malo. Strecha bude viac zosikmena, lebo sme ju dvihli len o 50cm, takze bude zacinat nizsie, aj bude viac skosena. budeme mat stresne okno. Aky je tento rozmer?
Odpovedať
@adyka1 My máme 2x3 m. Sprchu sme náročky umiestnili tam, kde je dostatočná výška miestnosti - aby sa vôbec zmestil sprchový kút, ktorý máva okolo 200 cm. Ak niekto sprchu muruje, môže si urobiť, ako sa mu zľúbi. My máme šikminu vo výške 160 cm, čiže aj pod ňou je to takmer plnohodnotne využiteľný priestor, ale nie pre sprchu, samozrejme. 1 m od kraja je už plná výška podkrovia - 260 cm. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?