Odpoveď na príspevok od viktorbeniak:
aky to je material? smaltovanej vani by sa toto n… @viktorbeniak tomu ver, ze nestalo 😀 mas smaltovanu tiez? my sme kaldewei smaltovanu kupovali presne aj pre taketo dovody. aby vydrzala a vydrzala toho co najviac. mame doma velkeho psa, ktory zije viac vnutri ako vonku, takze ten sa musi kupavat a neviem ako by to zvladala plastova vana, asi rovnako ako ta na obrazku.Odpoveď na príspevok od sisacik:
Ahoj, mate prosim niekto skusenosti s vanou od Aq… @sisacik Nevieme, ako ste ju pouzivali, takze nevieme, ci je to normalne. Ale nie, kvalitna vana po troch rokoch nemoze predsa len tak sama od seba prasknut. Este to mate v zaruke?Odpoveď na príspevok od davids11:
@viktorbeniak tomu ver, ze nestalo 😀 mas smaltova… @davids11 vana je akrylatova. Ja chapem, ze sa vsetko moze pokazit, ale tri roky sa mi zda velmi kratka doba. Kupali sme sa v nej cca kazdeho polroka, inak sme ju pouzivali len na sprchu, ja a tri deti. A to mame este jednu kupelku so sprchovym.Odpoveď na príspevok od davids11:
@viktorbeniak tomu ver, ze nestalo 😀 mas smaltova… @davids11 je to akrylat. Do buducna uz vyberiem smaltovu za 300€ a budem mat pokoj. Vyhodene peniaze...Odpoveď na príspevok od viktorbeniak:
aky to je material? smaltovanej vani by sa toto n… @viktorbeniak je to akryl...standardna zaruka 2 roky, ako mi odpisal predajca Aquatek, je po zaruke...mam smolu. Len mam zaujimalo, ci ty ma niekto podobnu skusenost s touto znackou.Odpoveď na príspevok od sisacik:
@viktorbeniak je to akryl...standardna zaruka 2 r… @sisacik Existujú kadejaké sady na opravu vaní. Skúste sa po tom pozrieť. Akože veľa nádejí, že to opravené vydrží večne by som tomu nedával, ale tak asi lepšie ako nič.