Skusenosti s vanou Aquatek ?

Ahoj, mate prosim niekto skusenosti s vanou od Aquatek, ze by vam praskla ? Tri roky sme pouzivali tuto volne stojacu vanu, praskla a zacala zatekat....zda sa vam to normalne ?
Odpovedať
aky to je material? smaltovanej vani by sa toto nestalo 🤣
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od viktorbeniak:

aky to je material? smaltovanej vani by sa toto n…
@viktorbeniak tomu ver, ze nestalo 😀 mas smaltovanu tiez? my sme kaldewei smaltovanu kupovali presne aj pre taketo dovody. aby vydrzala a vydrzala toho co najviac. mame doma velkeho psa, ktory zije viac vnutri ako vonku, takze ten sa musi kupavat a neviem ako by to zvladala plastova vana, asi rovnako ako ta na obrazku.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od sisacik:

Ahoj, mate prosim niekto skusenosti s vanou od Aq…
@sisacik Nevieme, ako ste ju pouzivali, takze nevieme, ci je to normalne. Ale nie, kvalitna vana po troch rokoch nemoze predsa len tak sama od seba prasknut. Este to mate v zaruke?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od davids11:

@viktorbeniak tomu ver, ze nestalo 😀 mas smaltova…
@davids11 vana je akrylatova. Ja chapem, ze sa vsetko moze pokazit, ale tri roky sa mi zda velmi kratka doba. Kupali sme sa v nej cca kazdeho polroka, inak sme ju pouzivali len na sprchu, ja a tri deti. A to mame este jednu kupelku so sprchovym.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od davids11:

@viktorbeniak tomu ver, ze nestalo 😀 mas smaltova…
@davids11 je to akrylat. Do buducna uz vyberiem smaltovu za 300€ a budem mat pokoj. Vyhodene peniaze...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od viktorbeniak:

aky to je material? smaltovanej vani by sa toto n…
@viktorbeniak je to akryl...standardna zaruka 2 roky, ako mi odpisal predajca Aquatek, je po zaruke...mam smolu. Len mam zaujimalo, ci ty ma niekto podobnu skusenost s touto znackou.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od sisacik:

@viktorbeniak je to akryl...standardna zaruka 2 r…
@sisacik Existujú kadejaké sady na opravu vaní. Skúste sa po tom pozrieť. Akože veľa nádejí, že to opravené vydrží večne by som tomu nedával, ale tak asi lepšie ako nič.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?