Prosím o radu,blíži sa kúpa sanity a zaujala ma povrchová úprava Wonderglis-u laufenu,iné značky majú iné názvy pre špinuodpudivé úpravy,je to dosť drahé + 70 euro,a tak by som chcela vedieť,či je taký veľký rozdiel v špineni ak je a ak nie je táto úprava,70 eur je cena lacnejšieho záchodu ]-( ,tak by som rada vdela či to má tú cenu oprávnene,ďakujem ;-)
@luciferova
Skusenosti s Laufen nemam, ale myslim ze to bude podobne ako Villeroy&Boch Ceramicplus.
Mne sa zda ten povrch akoby hladsi oproti klasike, ako keby to bolo viac krat glazovane. Tym padom sa aj spina uchyti tazsie. Co sa tyka udrzby tak sa vela nenarobim, nemusim to nejak drhnut alebo nieco.
Ja tie peniaze navyse nelutujem.
my sme si na všetkej sanite dali tie úpravy "udržiavateľnejšie" - máme napr. na vani Kaldewei ich úpravu a tam som si istá, že je údržba veľmi ľahká (aj po veľkej špine pri maľovaní., ale aj bežne-stačí handrou postrašiť). Na osttanej keramike neviem porovnať, zatiaľ sa nesťažujem (máme zn.Roca-umývadlo aj WC , a Kolo-WC )...totiž kvôli hodnovernému porovnaniu by sme museli mať rovnaké výrobky s a bez úpravy
:-)