Odpoveď na príspevok:
Dobrý večer, potrebujem poradiť ohľadom výberu d… Neexistuje rada na to, čo by sa v prvom rade malo Vám páčiť. Podľa popisu tam jednému bude ladiť to a druhému iné. Choďte pekne do kúpeľňového štúdia a pevne verím, že niečo pre vás sympatické objavíte. Držím palce v dobrý výber.Odpoveď na príspevok:
Dobrý večer, potrebujem poradiť ohľadom výberu d… Ja by som predsien ladila k podlahe co bude dalej. Podlahu vecka vyberaj nezavisle a lad k stenam. Vecko ma aj tak stale zavrete dvere. Predsien je prepojena so zvyskom domu/bytu. Odporucam pozerat inspiracie na pintereste. Tam to uvidis ako celok a podla toho hladat uz konkretne. Tiez niektore kupelnove studia maju celkom pekne urobene kojeOdpoveď na príspevok:
Dobrý večer, potrebujem poradiť ohľadom výberu d… Osobne si myslím, že podlaha musí ladiť s obkladom, prípadne nábytkom, vybavením.. Nedávno som robil jendu rekonštrukciu, kde bola kuchyňa, izby a chodba vinyl click v dekore dreva a do kúplene sme dávali dlažbu, ktorá bola na nerozoznanie od toho vinylu v dekore dub hunton. Vyzeralo to veľmi pekne. obklad bol biely so vzorom loftového betonu.. Veľmi dobre to ladilo k bielym skrinkám a sanite. A k podlahe sa dolaďoval nábytok a kuchynská linka. Myslím, že dub craft zlatý. Veľmi ľúbivá kombinácia.