ROVNAKA dlazba do kúpeľne a predsiene

Anonymný autor
Autor diskusie
Dobrý večer, potrebujem poradiť ohľadom výberu dlazby do predsiene 10m2 a kueplne vedla nej 4m2. Chcem, aby to ladilo a bolo rovnake. Neviem sa rozhodnúť aku dlažbu a ibklad vybrat. V predsieni bude vstáva zostáva v drevodekore zhodná so zvyškom domu, veľké zrkadlo a 2kridlove loftove cierne sklené dvere posuvne do dennej casti. Tam bude stromček svetlé drevo. Aku dlažbu vybrat? Paci sa mi imitácia mramoru/onyxu. Chcem aby to pôsobilo elegantné, moderne a s wau efektom. Dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok:

Dobrý večer, potrebujem poradiť ohľadom výberu d…
Neexistuje rada na to, čo by sa v prvom rade malo Vám páčiť. Podľa popisu tam jednému bude ladiť to a druhému iné. Choďte pekne do kúpeľňového štúdia a pevne verím, že niečo pre vás sympatické objavíte. Držím palce v dobrý výber.
Odpovedať
Profilova fotka
A dlazby nemusis mat rovnake. Predsa len ide o dva priestory tak nech ta toto nelimituje.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok:

Ja by som predsien ladila k podlahe co bude dalej. Podlahu vecka vyberaj nezavisle a lad k stenam. Vecko ma aj tak stale zavrete dvere. Predsien je prepojena so zvyskom domu/bytu. Odporucam pozerat inspiracie na pintereste. Tam to uvidis ako celok a podla toho hladat uz konkretne. Tiez niektore kupelnove studia maju celkom pekne urobene koje
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme predsieň a WC rozdielne dlažby, nasledoval zvyšok domu vinyl v drevodekore. Vadilo mi to, na dlažby sa nalepil vinyl rovnaký drevodekor. Teraz je to elegantné, jednoliate. A obklad vo wc k drevu zvyčajne ladí každý.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok:

Osobne si myslím, že podlaha musí ladiť s obkladom, prípadne nábytkom, vybavením.. Nedávno som robil jendu rekonštrukciu, kde bola kuchyňa, izby a chodba vinyl click v dekore dreva a do kúplene sme dávali dlažbu, ktorá bola na nerozoznanie od toho vinylu v dekore dub hunton. Vyzeralo to veľmi pekne. obklad bol biely so vzorom loftového betonu.. Veľmi dobre to ladilo k bielym skrinkám a sanite. A k podlahe sa dolaďoval nábytok a kuchynská linka. Myslím, že dub craft zlatý. Veľmi ľúbivá kombinácia.
Odpovedať
pre moderny vzhlad odporucam vacsie formaty, ako 60x120 cm alebo 60x60 cm. vacsie formaty opticky zvacsuju priestor a dodavaju mu elegantny vzhlad. leskly povrch doda priestoru luxus. ak preferujes mensiu udrzbu, matny povrch je praktickejsi a menej nachylny na smuhy.
Odpovedať
Odporúčam navštíviť nejaké štúdio, nech ti spravia vizualizácie. Je to stokrát lepšie, keď si to aspoň pozrieš pre predstavu, ako keď máš len v hlave vyskladávať dokopy nejaké možnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
podlahu v kupelni aj predsieni by som ladila k ostatnej podlahe v dome. bude to byt do oci, ked to bude odrazu uplne ine, verte mi. ten mramor/onyx kludne na steny nejak to skombinovat, ale na podlahu by som nedavala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?