Rohový sprchový kút so závesom

Profilova fotka
Prosim, ma niekto sprchovy kut v rohu, bez sklenenej zasteny, len s oblukou tycou na zaves?
Odpovedať
Profilova fotka
Asi nikto... o co ide? Kedysi mali znamy oblukovu tyc nad vanou.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubika13 v dnesnej dobe uz veru skoro nikto. preco nechces zastenu?
Odpovedať
Profilova fotka
mala som ju 10 rokov, aj s dverami, starostlivosti veľa, výsledok biedny. Ideme prerábať kúpeľňu, hľadám alternatívy
Odpovedať
@lubika13 nasi mali v rohu sprchovy kut s dverami.. Ako vravis roboty vela a vysledok ziadny.. Pred 2 rokmi dvere vyhodili a dali tam oblukovu tyc a zaves.. My byvame skoro 3 roky mame murovany kut a taktiez som tam dala zaves.. Lahko sa vyhodi a da druhy..
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz som si spomenula, v dvoch roznych sprchach u znamych, vo vikendovych domcekoch, sprchy boli asi 80x80 a zavesy sa pri sprchovani na nas lepili. Strach a hruza. 🤣 No a ak nahodou dobre nezavrety, voda bola vsade.
Odpovedať
Ja plánujem dať do nového domu záves, je mi na grc z čistenia tých pevných dverí. Ale nie do rohu ako ty, ale bude vymurované "U" o rozmere 1,1x1,5 metra a posledná stena bude záves. Ten záves sa v podstate ani nebude zastierať, lebo pri hlbke 1,5 metra ani nenafrkaš von. Ten tam bude fakt viac len na paradu, lebo aby teplo neunikalo pri sprchovaní. Predávajú sa krásne závesy za pár korún z bavlny alebo polyesteru. Som sa tu na to už raz pýtala či s tým nemá niekto skúsenosti (neviem už nájsť tú tému) a kto to mal takto si len pochvaľovali. Aj fotky boli v tej téme. Vyzeralo to moderno, nie ako za komunistov. Čistenie žiadne. A ak by nááááhodou trebalo tak len pichneš do práčky a je vyčistené 😉 a môžeš meniť dizajny. Z PVC aj priesvitné zoženieš, ale tie PVC mi prídu už ako za komunistov, ja som za látkové. Normálne dám antikorovú tyč a záves. Aj biele tyče sa predávajú. Ale nešla by som do toho pri malom rozmere kútu.
Odpovedať
@lenkito10 presne ako pises ja ked pocujem zaves uplne citim ako sa na mna lepi.
Odpovedať
@lenkito10 fuj....to najhorsie co existuje.....hnusny umely zaves.....
Odpovedať
@lubika13 neviem co v tej sprche robis ale my mame 140 ked pocitam az na druhu stranu otvoru a pri normálnom sprchovaní cez padajuci dazd alebo ako sa volá ta hore hlavica neni vonku ani kvapka 😄
Odpovedať
@lubika13 neuvazovala si o bezramovej sklenenej zastene (ma to len tenucku tesniacu listu na spodku a pri stene) a bezramovymi dverami? Aj pri tvrdej vode staci nacvicit osadenstvo puzit po sprchovani stierku a raz za tyzden tomu dopriat trosku viac starostlivosti. Ja som si dala spravit zastenu na mieru a zatial bez problemov. Klasicke ramove kuty som zamietla z toho isteho dovodu ako mas uz vyskusane. Mala som zaves, nebol nikdy igelitovy, bud som sila alebo kupovala polyesterove ale to lepenie na telo pri sprchovani, z toho mam aj teraz husiu kozu...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?