Prosiiim ako zmeram rozmer vane???

Ahojte, potrebovala by som poradit, ako zmeram spravne rozmery vane. Potrebovala by som vediet, ci ked meriam vanu tak meriam iba po vnutorne okraje alebo po vonkajsie. Pretoze doma ked som merala po vonkajsie okraje tak to bolo cca 170x60 a ked sa divam ze 180x80 ma byt pre dvoch tak mi nejde nejak do hlavy ako sa tam mozu pohodlne naskladat. Vsetcia doma mi tvrdia ze sa musia merat vonkajsie okraje, ale chcela by som sa v tom ujistit. Vopred dakujem za pomoc :)
Odpovedať
Zistovala som to aj ja tiez nedavno.. Vonkajsie rozmery sa meraju.. Treba kuk aj technicky popis, kde mas presne napisane rozne rozmery, a podla toho si vyberas.. lebo nie je 170x70 ako 170x70.. U mna doma napr: 170x70 - vnutro je 162cm, kedze u nasich taky isty rozmer a iny typ vane ma vnutro cca 150.. zalezi od tvaru.. :( Tiez som chcela 180x80, nakoniec som vzala 170x70. :).. dufam, ez bude ok... vana pre dvoch je krasna vizia, ale realita je taka,n ze dvaja sa okupeme v nej asi 2x do roka :D.. asi..
Odpovedať
@hroma dakujem za radu, tak tiez uz nadtym zacinam uvazovat, chceli sme tiez pre dvoch, ale uz mi vela ludi povedalo presne ako ty, ze kolkokrat sa tam len budeme dvaja kupat, a inak je to len plytvanie vodou, pretoze ked sa ides kupat sam, potrebujes ovela viacej vody
Odpovedať
@lenka674 ved prave.. ale ver mi, ze aj ja som boal presvedcena o kupani nas dvoch a velkej vani cca polroka :D.. za tyzden som zmenila nazor.. mam eurowu (kaldewei) 170x70.. a myslim, ze budem spokojna.. dnes idem po nu, tak uvidim ;)
Odpovedať
@hroma prave na nu kukam na nete a uvazujem nad nou, mas aj s peal efektom ci nie. Ked by si mala cas, tak potom napis ako si spokojna :)
Odpovedať
@lenka674 neviem ako suri odpoved.. Eurowu mam klasik, bez nejakych efektov :D, komplet s automatickym kovovym sifonom a nozickami za 131€. Dnes mi ju dovezu domov, kuknem a od pondelka robia privod, odpad vody, tak za take cca 3dni od zacatia ju asi osadia, mozno aj skor.. napisem, odfotim.. len sa pripomen.. ja si myslim, ze nou nic nepokazime.. :)
Odpovedať
@hroma jasne si zlata, tak nech to vsetko dobre dopadne :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@hroma ahoj,mozem poprosit foto ako mas urobenu kupelnu?
Odpovedať
@cucoriedka21 hroma je neaktivna
Odpovedať
@cucoriedka21 cauko, tu niekde foto mam.. Asi.. V inych vlaknach o kupelni...
Odpovedať
@cucoriedka21 http://www.modrastrecha.sk/forum/kupe...
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/forum/obkl...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?