Dlho hľadám čierne batérie retro/vintage .Na Slovenku skapal pes.
Som odhodlana kupit (za pomoci niekoho kto ma skúsenosti) zo stranok aj ako ali,atd..len nemám skúsenosti, bojim sa toho...A chcem sa vyvarovať colníkom atd.
Vedeli by ste mi prosim pomoct,poradiť?
Kto objednáva zo zahraničia v okoli ZA?
Ďakujem
Ps:nie,nepotrebujem prehovaranie o údržbe atd...
A chcem sa vyvarovať colníkom atd.
ano ...to je celkom bezna a samozrejma vec, ktorou sa clovek pochvali 🙂
objednavat vam to moze ktokolvek, sak to ide na adresu
alebo sama, staci tam zadat cislo karty a hotovo ...
na bezne pouzivanych strankach sa nemate coho bat
@bumblbee123 napr z ciny objednava z okolia ZA tvoj sused, kolega a vsetkydecka cize ccai 20 000 ludi. Bateria z ciny asi nebude extra kvalitna ale zit sa s tym da. Spytaj sa v praci ktot am ucet ked nevies anglicky a neche sa ti s tym bavit nech to to objedna, zatial clo a dph zatial neries a keby hej tak ta nezabije zapaltiti 20% z malej sumy, spravi to za teba posta ziadne problemy s tym nie su.
Ak mas problem objednam ti to aj aj ja.
@miroslav33 zo skybad.de chcem objednať aj ja. Posielajú to bežne na SK? Ja by som chcel aj umývadlo, WC misu, batérie, možno aj sprcháč. Aký je postup? Kludne mi napíš aj správu, vďaka.
@insed funguje to rovnako ako v slovenských e-shopoch. Akurát si pozri ich cenník dopravy a rozdeľ si objednávky tak, aby vyšla doprava lacnejšie. Ku každému produktu majú totiž body podľa jeho hmotnosti a veľkosti. Áno, bežne posielajú na SK, my sme od nich brali umývadlá Laufen a všetky batérie do domu, vrátane podomietkoveho sprchového systému. Samozrejme, žiadne clo neplatíš, keďže sme v EU
@bumblbee123 ali je taky isty eshop ako kazdy iny, vyberies zaplatis dovezu.
Mozno colnica zadrzi, zdokladujes zaplatis 20%dph a vybavene.
A osobne : z ciny by som si bateriu teda nekupila, kedze som uz kupila kopec inych veci ale kvalita niekde na urovni 30%.
A panboh vie ako maju riesenu EU normu aby to pasovalo.