Poradte termostaticku bateriu

Poradte akú značku termostatickej baterie nad vanu,ktorá ide aj do vane,aj sprchy....poprosím tých ktorí majú osobné skusenosti...na nete si viem nájst aké sú v ponuke,hladám kvalitnu no zároven nie drahú
Odpovedať
dobry podvecer.ak chces kvalitnu tak Grohe,Kludi,Hansgrohe, Ja osobne mam Grohe vanovu aj so sprchou uz asi 7rokov a nijaky problem snim ,ako si nastavim teplotu vody na termostate tak pekne reguluje.
Odpovedať
@1gugu ktorý typ Grohe máš?Páči sa mi 2000,len je drahá
Odpovedať
tak to uz neviem ci je v ponuke pisal som ze uz to mam ale 7 rokov ak nie viac,Pred tym som mal taký lacny termostaticky ale dlho nevydrzal tak som si povedal a dost a kupil Grohe stalo okolo 290€ vtedy ale nelutujem.Je to proste kvalita aj ked je trocha drahsia.Este drahsie su baterie tiež nemeckeho vyrobcu kludi.Teraz staviam dalsi rod.dom a tam tiez budem davat jednoznacne grohe.Nelutuj peniaze za to naozaj su velmi kvalitne baterie.
Odpovedať
momentalne mam hansa tempra style, do dalsieho bytu kupujem grohe grohtherm 3000 cosmopolitan. kazda stoji cca 300€ a viac. ano su drahe, ale za kvalitu a komfort sa plati ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?