Poradite kam umiestniť wc?

Ahojte strecháči, nájde sa tu niekto, kto by mi vedel poradiť, Riešime dopredu kupelku. A keďže som v kupelke nechcela mať wc pretože je skromnejšia na rozmery dali sme ho do technickej miestnosti, ale teraz neviem či by nebolo lepšie ho dať do kúpelne :-( Projekt mam v albume kto mi poradí? veľká vďaka za každý postreh, foto v albume :-)
Odpovedať
Co je ten stvorec vedla toalety v technickej?
Odpovedať
To je sprchový
Odpovedať
a ako don chcete chodit cez to wc? mne to tam vobec nesedi, sprchac v technickej? v techn.mame kotol, sezonne veci zo zahrady,matrace,lavice.
Odpovedať
presne som toto riešila s mužom, takže volime nejakú mudru variantu, on chce vanu a mne by do kupelne stačil sprcháč a tym padom vyriešené ale teraz neviem...to wc mi aj tak v technickej nesedi , ale kebyže dam do kúpelky iba sprchač tak sa mi tam zmestí aj wc a nemuselo by byť v technickej. mohol by tam byť potom ešte teda další sprchový....aaach dilema :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika84 WC v TM podla mna dobry napad nie je, mozno by stacilo sa viac zamysliet nad rozmiestenim, nasa kupelka asi nie je vacsia http://www.modrastrecha.sk/blog/majko...
Odpovedať
hej presne, súhlasím, chceli sme dve umyvadla ale skrešem to na 1 , rozmery našej kúpelne sú 2640 x 2350
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika84 no nasa ma cca 3x2,1m cize na plochu su cca rovnake :)
Odpovedať
ešte som premyšlala nad tým že rozšíriť kúpelku a zmenšiť technickú lenže je tam okno aj s prekladom, to by už možné asi nebolo však?
Odpovedať
@nanika84 Asi by som dala WC do tej technickej vo vašom prípade. Len potom už v technickej nebudete môcť uskladniť triedený odpad a kadejaké iné haraburdy, čo napr. my v technickej máme. Ale zase ak budete mať v technickej len pračku, kotol, bojler, čistiace prostriedky schované v skrinke a ku tomu nejaké malé umývadielko na umytie rúk...Lebo počas rannej umývacej špičky chce byť každý v tej kúpelni najradšej sám, každý chce svoje súkromie, tak vtedy dosť pomôže keď je WC aj s ďalším umývadlom v inej miestnosti ako v kúpelni, hoci aj v technickej miestnosti.
Odpovedať
Ďakujem za váš názor ako aj za všetky predošlé, určite pošlem foto ako sme to doriešili :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?