Odpoveď na príspevok od morenitka:
Ahojte, Prosim vas, chcela by som vo wc mat na ge… @morenitka €500? važne? za ten činsky plechovy šmejd?Odpoveď na príspevok od morenitka:
Ahojte, Prosim vas, chcela by som vo wc mat na ge… @morenitka obkladačka, na toto? určite nie. musi to mat inu konštrukciu pantov.Odpoveď na príspevok od morenitka:
Ahojte, Prosim vas, chcela by som vo wc mat na ge… @morenitka nájdi si revízne dvierka pod obklad. Tak sa to volá. Taký rámik, ktorý sa celý dá obložiť obkladom, zväčša má mangnetické dvierka. Vnútornú niku si môžeš vyrobiť zo sadrokartonu, alebo ju vymuruješ, vsadíš revízne dvierka a všetko to obložíš obkladom.Odpoveď na príspevok od zicher:
@morenitka nájdi si revízne dvierka pod obklad. … @zicher uzasne, presne nejaku taku variantu som chcela. SkusimOdpoveď na príspevok od eurofuser:
@morenitka €500? važne? za ten činsky plechovy šm… @eurofuser uff, nedala by som toľko za ňu rozhodne 😐️Odpoveď na príspevok od morenitka:
Ahojte, Prosim vas, chcela by som vo wc mat na ge… @morenitka ahoj, presne kvôli vysokej cene sme nekúpili skrinku na svk webových stránkach ale objednali sme podomietkovu skrinku z talianska. Cena polovičná. Len je treba dat pozor na ktorú stranu sa otvárajú dvierka. Nám bohužiaľ presne naopak takže skrinku sme otočili "hlavou dolu". Toaletný sme nechceli mat za chrbtom takže nám to nevadí. Išlo o to schovať kefu.Odpoveď na príspevok od tuqanqa:
@morenitka ahoj, presne kvôli vysokej cene sme ne… @tuqanqa a z akej stranky, prosim ta??Odpoveď na príspevok od whitema:
To sa mi nechce verit, ze niekto by pytal za take… @whitema fakt tolko pytaju... neviem kolkí realne za to zaplatia