Paradyz meisha garan

Ahojte,neviete mi prosim poradit kde by som nasla tento obklad?v Merkury market ich vystavene nemaju :-( dakujem
Odpovedať
http://www.bugarsro.sk/ ale neodporucam tam kupovat, pozriet a kupit inde :)
Odpovedať
v prespor bratislava ich najdes urcite je to pri R1 centre (http://www.prespor.sk/) treba tam ist osobne, na nete nemaju komplet ponuku. :) Aj v R1 centre je zo 2-3 predajni na obklady.
Odpovedať
@liliuska dakujem,v Prespor som bola pozriet a oni uz tuto firmu neponukaju :-|
Odpovedať
to je skoda, i ked maju pekne designy, je to PL firma maju vyssiu kazovost obkladov tak sa ti navysi odpad. Ja som si pred dvoma rokmi tiez od nich vybrala obklady velmi podobne tomu co si si vybrala ty a pri takych velko rozmernych kachlickach sme mali problem s nerovnostou (bublinami) co proste nemozes pouzit, ale ak s tym budes pocitat tak vysledok bude pekny..... podla ich prehladu to vyzera, ze zrusili predaj v BA, najblizsi mas Gyor http://www.paradyz.com/sk/obchody a ten Mercury si skusala volat aj Zilinu? Pozeram ze uz ani Kerimax ich neponuka (minimalne nie na ich stranke)
Odpovedať
@liliuska bola som v BA v Merkury a pan mi preveril vsetky sklady v SR. ale to vraj nemusi znamenat ze ich nemaju vystavene na predajni.. ale dakujem pekne za nazor ;-) asi prehodnotim ci si nevybrat nieco ine :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tuto seriu od polskeho vyrobcu Paradyz mame vystavenu na predajni Inceram v Seredi. Co sa tyka "kazovosti" ako pisala liliuska tak musim povedat, ze z vyrobcov obkladov a dlazieb patri tato znacka k tym najlepsim na trhu. Bol som aj v ich vyrobnom zavode a maju fakt premakane technologie a dlhorocnu tradiciu. Takze kvality by som sa urcite nebal. Samozrejme, moze sa stat, ze sa najdu chybne kusy, no skusenost liliusky je skor vynimka.
Odpovedať
@inceram dakujem pekne za tip ;-)
Odpovedať
značka Paradyz patri k najlepším na trhu, pana beka čo sa tu všetko človek dozvie, :-D :-D :-D , premakané technológie,- ešte lepšie, :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?