Nemáte niekto sýto zelenú alebo modrú kúpelňu?

Pocujte, ked uz o tych farbach... Nemate dakto v kupelni sytu zelenu, pripadne taku tmavsiu modru? Vaham medzi dvoma krasnymi a neviem sa rozhodnut a neviem si to predstavit na celej kupelni, kedze vidim len jednu kocku... A sa kus bojim... :-)
Odpovedať
ahoj polepetka, my sme najskôr premyšlali nad sytou zelenou, ale zmenila som to aby to nepôsobilo "nasilne" .. zvolili sme jemnejšiu zelenu v kombinacii s bielou a jemnou žltou.. predsa len v kupelke sa ma človek aj uvolniť a zrelaxovať po zhone v práci .. :-) a čo sa týka modrej, videla som tmavo modru v kombinacii s bledšou modrou, bolo by to krasne keby tu tmavo modru zvolili v menšom rozsahu.. nebala by som sa toho ale naozaj platí, že menej je niekedy viac :-)
Odpovedať
ak máš kupelnu veľkú a s prirodzeným svetlom, može vyzerať pekne aj syta zelená aj tmavšie modrá... len by som ju asi nedávala úplne všade...predsalen je to dosť výrazná farba a zišlo by sa ju s čímsi svetlejším skombinovať... ak máš malú kúpeľňu, volila by som iba svetlejšie farby...
Odpovedať
No, praveze nie je velmi velka, ale obklad bude len v polovici - tam, kde je vana a umyvadlo, ostatne bude bielou farbou namalovane... Tazko sa mi to predstavuje, ale asi to risknem...
Odpovedať
Profilova fotka
no ked to das tak do polovice a zvysok biely plus biela sanita tak to bude paradne. len mne by to pripominalo kupele. a budu k tomu fasa doplnky z krasne svetleho dreva, az take do zlta ;-)
Odpovedať
...ja práve robím svetlozelenú.Steny polomat svetlozelené 20x25, dlažba 33 x 33 tmavšia zelená a na každej stene jeden stĺpec kvetinový obklad 20 cm široký až po strop ,ktorý je biely. Len ešte neviem akou farbou to vyfugovať.Ale bude to fakt pekné. Je to na juhozápadnej strane takže kvietky krásne hrajú farbami . :-)
Odpovedať
polepetka, ja som raz v jednom byte bola v takej kúpelni a bola to katastrofa. Nechcem Ťa ale odrádzať, len si daj pozor. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.bathroomvanitysinks.com.au...
Odpovedať
Profilova fotka
taky kobalt, plus zlte drevo ... tak nie je to kako :-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.trendir.com/interiors/naxo...
Odpovedať
Profilova fotka
alebo aj take cece :-) ja ale mam slabost pre tyrkysove odtiene takze ... ma neberte vazne
Odpovedať
ten posledný link je pjekný :-.
Odpovedať
Profilova fotka
hej ten prvy sa neda otvorit sakra
Odpovedať
Článok sa načítava...
Pjekná,pjekná, pjeknááá :-)
Odpovedať
ta bledomodra je nadherna x-) neviete poradit nieco k takejto http://www.modrastrecha.sk/album/view... podlahe? poloviciak velmi chce terrazzo, no neviem, ako to skombinovat. ja by som rada kombinaciu hnedej a zelenej .. podlaha je mierne do hneda, tak asi skor k tomu zelenu - bambus bambo alebo bambus inca ???
Odpovedať
Profilova fotka
http://farm3.static.flickr.com/2112/2...
Odpovedať
aquabelle - ta zelena sa mi fakt paci x-) ale to je skor nabytok .. ten by som chcela tmavohnedy (wenge??).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?