Nazory na hlavnu kupelnu

Caute strechaci. Taaak prva kupelka je uzavreta. Co hovorite na hlavnu kupelku? Design? Co by ste Vy preferovali radsej? Dakujem.
Odpovedať

Odpovedať
Pekne. Mozno tie otvorene skrinky 2 zvisle a 1 horizontalnu by som dala inak. Bud vynechat tu spodnu, alebo naopak tie dve zvisle prec a horizontalnu dat viac kusov nad seba (3-4 ) ale je to iba moj pocit. Inak velmi prijemne.
Odpovedať
Profilova fotka
Farebne krasne, moje farby... Len na moj vkus vela otvorenych polic a teda vela utierania prachu. Toto si ale prejdi s polovickou, ktora tam bude upratovat ;-)
Odpovedať
@peonko rozmyslam, ze by som ich radsej zatvoril dvierkami. Nejak mam pocit, ze to budu lapace prachu :)
Odpovedať
Smolkosk neblázni, teraz som ti písal k spodnej kúpelke a ty sem dáš toto?! :-) Rovno tú tvoju "dizajnérku" tými drevenými poličkami umláť !. :-) Tak za 1. Radiátor na stenu kde je okno. Nie ten drahý nerezový gýč, ale niečo pekné dizajnové biele. Hľadaj napríklad Kronos KR3W 600x1670 Za 2. Oproti vani do stredu dvojumývadlo, alebo dve umývadla na predsadenej 20cm nike po celej stene. Na celú umývadlovú stenu od výšky cca 1,2m (výška tej niky 2ks 60cm obkladačky ) daj stolárovi vyrobiť z najlacnejssich bielych drevotriesok poličkovú stena až po strop a z predu ju prekry zrkadlami s push up otváraním. Tú šialenú zástenu do WC zruš a za ušetrené vedľa WC kúp milovanej manželke bidet. Aby vošiel vaňu posuň a zruš tam tú podoknovu policu s loptou. :-) Tie okná sa už nedajú vymyslieť nejak pozdĺžne? Musia byť na výšku? Si už so stavbou tak ďaleko? Svetlá nad vaňou si ešte premysli. Dve zapustene led svietidlá do rovného stropu na stred a si vybavený. Keď nechceš, aby manželka trávila pol života drhnutím lesklej dlažby, tak ju zlom na matný gres. Nie je na ňom vidieť každá zaschnutá kvapka a nešmýka sa na nezaschnutej. Pekná je tá hranatá vana, no nemusí mať tú kachličkovú gýčovú obrubu. Naopak lacno pôsobí bielky splachovač. Daj ho z nerezu. Viac už nenapíšem. :-)
Odpovedať
@pripad001 Dikes :D Vela veci co si spomenul uz ale nebude moznych. Stavba stoji, okna hotove aj omietky, uz vlastne zariadujeme :D Ale porozmyslam este, co by som si zobral k srdcu :D Neboj, nudit sa nebudes, ked skoncim s touto, ideme na tretiu :D
Odpovedať
@smolkosk ... tretiu ???!!!, tak to skôr pokvitnú traktory. :-) Do e-mail ti posielam kontakt na dvoch ozaj vyštudovaných dizajnérov. Mňa by pripomienky k výtvorom tej tvojej mohli stáť zdravie. :-)
Odpovedať
@smolkosk ja mam napriklad rada police, priestor je vzdusnejsi, ak budu na uteraky, tak tam bude pohyb, casta vymena, nemalo by to byt az take zle s tym prachom. Alebo daj kombinaciu, uzavretu aj otvorenu.
Odpovedať
@pripad001 uz len za tie skrinky so zrkadlovymi dvierkami by sa mu manzelka podakovala😁
Odpovedať
Pekne,ale iba na pozretie ako obrazok....V skutocnosti dost neprakticke a na moj vkus dost prepolickovane :-| Nad vanou su policky skor na obtiaz,budu neustale ofrkane od vody a budete davat pozor pri kazdom pohybe,aby ste nieco nezvalili. Tie policky oproti vane sa mi tiez nezdaju prakticke.Ked na ne poukaladas rozne "cacky-macky", bude to posobit dost "prepchato".S kor by som volila nejaku nizsiu uzavretu skrinku,ci komodu,kde vsetko schovas.Priestor bude posobit elegantnejsie a cistejsie.
Odpovedať
@smolkosk milvanej manzelke daj namontovat bidetovu sprsku k WC, aspon k tomu kde bude najcastejsie behat "vy jej dnoch"
Odpovedať
Paci sa mi aj tato. Plati 100 ludi, 100 chuti. Ale mne sa paci viditelne podobne ako Vam. Podstatna vec je, aby sa to pacilo Vam. To je najhlavnejsie. Osobne si myslim, ze obe tie kupelne nie su ziadne "lacaky". Predpokladam, ze ta prva mensia zhltne nieco okolo 7-8tis ecok aj s pracou a tato vacsia 10-12tis. Myslim, ze svoju pani manzelku ci priatelku aj tak nebudes nutit do ich upratovania, ale postupom casu bude k Vam chodit teta ktora to bude upratovat. A vobec si nemyslim, ze je to nejako tazko udrziavatelne. Velke plochy sa udrzuju lahsie ako umakartova kupelna v panelaku, kde je 301tis hluposti. Za mna opat palec hore, pochval slecnu dizajnerku a hor sa do realizacie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
toto je uz lepsie. ale tie skriky by som dala zatvaracie, lebo utierat prach by som sa zblaznila.
Odpovedať
tt @pripad001 ta podoknova polica s loptou je prave fajn... tam sa da položiť kýblik s vychladnemým šampusom. inak dufam že vaňa ma poriadnu hydromasáž a dlal by som aj chronoterapiu...táto kúpelka si priam pýta relaxovať v nej čo najviac.
Odpovedať
Krásna,len tie skrinky by som zavrela. Aj to oddelené wc sa mi páči. Za mňa palec hore. Už teraz som zvedavá na tretiu😊
Odpovedať
na moj vkus prilis vela vyklenkov, odskokov, podhladov a este aj tie otvorene police tomu dodavaju ten pocit roztriestenosti.. A vo vela veciach suhlasim s tym, co pise @pripad001, obzvlast s tym nerezovym gycovym radiatorom, ten je fakt priserny.. Inak farby aj celkovy napad ok, pekne nadcasove, neokuka sa, ale ozaj menej je viac.. Chcelo by to cistejsie, jednoduchsie, nekomplikovane..
Odpovedať
Profilova fotka
Vyzera to pekne, ale upratovat to by som to nechcela ani za nic. Mam 2 sklene policky vo vyklenku, tak vo vyske pliec, ale vkuse to je od vodneho kamena. Vy mate tie policky aj nizsie, vkuse to bude mokre a flakate. Taku velku kupelnu ide aj praktickejsie urobit. A na wc by som dala dvere. Je uplne na konci, tazko vetratelne
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi pekný návrh. Súhlasím s názorom na otvorené skrinky a poličky. Vyzerá to pekne, len si treba uvedomiť vlhkosť v kúpeľni a následné usádzanie na poličkách. Skrinky by som uzavrel, čisto z praktických dôvodov. Poličky sú fajn. Treba však počítať so zvýšenou údržbou. No celkovo je to skutočne dobrý návrh. Páči sa mi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?