Návrh kúpeľňa poradiť

Viete mi niekto poradiť rozmiestnenie tak aby to bolo vzdušné priestranné a práčka skrytá Prijmem každý názor. Obklad je len skúška skôr ide o rozmiestnenie okno vieme posunúť.
Odpovedať
@bartanusova neviem si predstavit, ze by sa to dalo "prevzdusnit". mozno vyburat nejake steny a rozsirit kupelnu, inak z toho neurobis to, co asi ocakavas. ps: v kupelni travime tak 10-20min denne. netreba ich precenovat. napr. svedi a holandania maju tak male kupelne, ze ked sa osprchujete, musite zotriet stierkou podlahu a zachod, aby ste pri srani neboli celi mokri.
Odpovedať
Oka zrovna odborná rada to nebola ale beriem oka tak poviem inak dizajnovo to pekne poukladat priečku búrať nebudem :-)
Odpovedať
@bartanusova je to usporiadane logicky. dizajn? to je skor otazka na kachlickarov. ale fakt tu vela nevymyslis, aj ked zjavne nie si s tymto navrhom spokojna.
Odpovedať
Profilova fotka
vies dat vanu do protilahleho rohu.... teda to vymenit.... niesom fanusik kremovej a hnedej, takze za mna biela siva a trochu drevo
Odpovedať
mne sa rozmiestnenie zda fajn. pri takmto velkorysom priestore tam mozte aj tancovat :) a to okno az po podlahu je super, vnesie do kupelne kopu svetla. Takze za mna, uplne staci zmenit typ obkladu a nebude to posobit ponuro.
Odpovedať
Profilova fotka
@bartanusova taktiez sa mi rozmiestnenie pozdava, pacilo by sa aj mne mat taku velku kupelnu:-)
Odpovedať
Este špekuluje ako dať tapetu na pravú stranu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?