Nasa 3 D vizualizacia

Dobre rano pridavam nasu 3 d vizualizaciu, bola to nasa prva, teraz cakame na druhu zmenili sme obklady aj dlazbu. Prikladam aj fotku aktualnych vybratych obkladov a dlazby. Chcem sa len spytat ma niekto iny napad ako zlozit kupelnu ? toto nam zlozil v baumaxe, a ja som si az do tejto chvile myslela ze inak to tam nemoze vyzerat, ale ako tu citam, myslim ze by mi vedel niekto poradit, mozno aj lepsie vyuzit priestor Velku dilemu mam aj pri sprchovom kute, este stale neviem ci len murovany, bez vanicky, takze mierne vyzdvihnutie, alebo lepsie s vanickou. dakujem za kazdu radu navrch, uff som zufala, nikdy by ma nenapadlo ze zariadovanie bude take tazkeee :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa da kvoli odpadom,supla by dom wc na senu vedla dveri na opacnu stranu. Tam kde je wc dve umyvadla. Sprchac ked sa da,lepsie bez vanicky.
Odpovedať
Dá sa myslím aj bez vaničky len sa neviem zatial rozhodnúť,potrebujem to asi vidieť. A tam ako je zachod je znizeny strop takze to mame vymyslene zatial opacne no stale mam nutkanie nieco menit. Ďakujem za reakciu
Odpovedať
Minimalne by som otočil dvere. Zabudneš sa zamknúť a prvé čo sa stane stretnú sa vám oči, veľké oči :-)
Odpovedať
Dvere budu posuvne do steny☺
Odpovedať
minimálne by som prehodil práčku a wc s umývadlom, tak ako píše jankazb. Dvere na sprchovacom kút tým pádom posuň viac napravo (pri pohľade spredu) , aby im nezavadzalo wc. Na stenu k umývadlu dáš pokojne aj nejakú vysokú bočnú skrinku, alebo aj radiátor na pravú resp. ľavú stenu pri umývadle. To len tak bez rozmerov....samozrejme s rozmermi sa to dá presnejšie, či to vôbec tak vyjde. A určite pošli aj samotný návrh obkladov, rád ti poradím keď by to nebolo ono.... :-)
Odpovedať
momentalne cakame na 3 d vizualizaciu kupelne s vybratymi obkladmi, potom pridam ;-) mozem sa este spytat, ako mam spravit sprchovy kut ? mam ho dat vymurovat, mam dat vanicku, alebo ako ...lebo tato tema ma strasi aj v snoch a neviem sa dobre vyspat :-D :-D keby sme murovali treba kupit len dvere a zlab ? alebo ako ?
Odpovedať
@simciatko1 buď si tam dáš vaničku, ku ktorej potrebuješ sifón, alebo si nedáš vaničku a kúpiš iba podlahový žľab. Aj v jednom aj v druhom prípade k tomu potrebuješ tie isté sprchové dvere (nie je rozdiel či to ide na vaničku či na dlažbu). Dôležitý ale bude rozmer - šírka - dverí, aby ti to vyšlo na nejaký celý rozmer, napr. 100, 120.... resp. pár cm menej alebo viac....vtedy tam zoženieš štandardné výrobky. ak ti vyjde iný rozmer - 115 napr, tak ti bude treba atyp, čo je drahšie. (ale neplatí to na 100%). Tak či tak, ak dáš vaničku a sifón alebo žľab, aj jedno aj druhé má svoju výšku, takže podľa toho ako máte vyvedený odpad asi budete musieť aj jedno aj druhé podmurovať. A v tom prípade mi príde jednoduchšie použiť žľab.
Odpovedať
tmave kachlicky v sprchovom kute? nebude tam vidiet vodny kamen?
Odpovedať
@simciatko1 podla mna treba hlavne zvazit ako to bude realne vyzerat pri pouzivani - t.j. kde bude kos na pradlo, kde budes mat pracie prasky, avivaze, cistiace prostriedky, kybel, mop, toaletne papiere, zachodovu kefu...kozmetiku, fen, uteraky ciste, uteraky mokre, handru na zem, ze treba policku v sprchovom kute, atd. ono je to vsetko pekne na vizualizacii lebo rata iba s estetikou obkladov ale nerata s tym co tam kazdy clovek realne ma po nastahovani...a to je ovela podstatnejsie ako riesit nezmyselne scenare co ked nahodou niekdo vojde ked budes nezamknuta a co si pomysli o tom celom navrhu suseda ked pride raz za rok na navstevu...
Odpovedať
@flu5ky mna by fakt zaujimalo ako prehodis wc durch cez miestnost...take rady su naozaj na ...nic:-)
Odpovedať
Ďakujem všetkým za názor :-) Konečná kúpelka :-) myslím, že to zvládneme aj ten odkladací priestor pre všetky veci - vyberáme aj taký kúpeľňový nábytok :-p záchod, je pri dverách lebo ako je práčka máme znížený strop - dvere budú posuvné do steny takže priestor vyriešený. Nevedela som si poradiť hlavne zo sprchovým kútom , ale vyriešila som to tak, že budú 70tky dvere, ostatné sme dali vymurovať, a vyzdvihnutý múrik pred vstupom a žiadna vanička, len dlažba. NO uvidíme x-)
Odpovedať
@ngb no ide hlavne o to v akom štádiu riešiš rozmiestnenie kúpeľne, pretože ak sa nad tým zamyslíš už pri samotnom návrhu domu tak si wc dáš presne tam, kde to potrebuješ - teda aj na druhú stranu. Odpad ti pripravia pri samotnej realizácii tam kde má byť. Ak máš ale odpady pripravené na "blbé" miesto a potom riešiš, či to nevymeniť tak to je iné, ale taktiež nie nereálne, pretože zvod odpadu môže mať aj v inom rohu miestnosti. V tomto prípade vôbec nevieme kde sú odpady a pod. a preto tam je podmienka tak ako písala @jankazb "Ak sa da kvoli odpadom,supla by dom wc na senu vedla dveri na opacnu stranu." A neboj sa nie všetky návrhy rátajú iba s estetikou obkladov - ja osobne pri mojich návrhoch myslím hlavne na praktickú stránku a preto sa vždy ako prvé oboznámim s celkovou situáciou - koľko členov domácnosti bude kúpeľňu využívať, čo všetko budú držať v kúpeľni (nie každý tam má mopy, handry na zem a kýble). Ono ja by som si to radšej odložil minimálne do špajze príp. do nejakej technickej miestnosti a nie do kúpeľne. Na mokré uteráky som odporúčal rebríkový radiátor....takže sa na to myslelo. Čiže podľa mňa treba hľadať cesty ako sa to dá a nie ako sa niečo nedá, keď vôbec nevieme o čo sa jedná a či to je reálne alebo nie. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
simciatko ma v profile ze zariaduje byt z toho som vychadzal pri realnosti prehodit wc:) @simciatko1 sprchovy kut 70cm je fakt minimalisticky...bola si v takom?
Odpovedať
@ngb no profil som nepozeral, priznávam... ;-) asi má len vstup na 70ky dvere a zvyšok je stena. Aspoň mne to tak vychádza, podľa návrhu. aj ten žľab je znázornený, že ide ďalej za stenu vľavo.
Odpovedať
Ano dvere 70tky kút bude veľky 120x90 ☺😉😉😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?