Máte skúsenosť s vaňou Avokádo?

ahojte, mate niekto vanu avokado? ake mate skusenosti? staci panel alebo ju radsej treba oblozit obkladackami? ako sa v nej kupe? x-)
Odpovedať
x-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.ravak.sk/?page=avocado myslela si tuto "malu" vanu? videla som v jendom kupelnovom studiu - mala som pocit, ze je to vana pre deti :-) podla mna velmi nepohodlna... osobne nemam - mame klasiku odlznikovu.
Odpovedať
Profilova fotka
ako riesenie do malej kupelne sa mi to zda spolu s umyvadlom vyborne, no ked je vacsi priestor, tak by bolo skoda ho nevyuzit pohodlnejsou vanou... a co sa tyka toho ci oblozit alebo panel, tak to zavisi aj od vkusu a ak mozem este upozornit na jeden detail, tak panel sa po nejakej dobe vykyve a zacne od vani odstavat, takze ja odporucam obmurovat a oblozit...
Odpovedať
cerler, ano presne tu. my moc vanu nepouzivame, je to len pre pripad, pre deti (hadam) alebo sem tam nieco preprat...
Odpovedať
Profilova fotka
yukaya: v tom pripade skus pozriet sprch.kuty s hlbokou vanickou...
Odpovedať
Profilova fotka
no ja neviem mne pride avocado strasne mala vana ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ozivujem temu. je tu niekto, kto ma doma vanu avokado ? budem mat malu kupelnu a nechcem sprchovy kut, preto pozeram tuto vanu. pomohli by mi aj nejake vizualizacie, dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
tiez by som prijala nejake vase nazory na tuto vanu, vdaka
Odpovedať
Osobne by som si ju nedal. Je to kus nicoho - ani kut ani vana a priestor na nohy 0 nobodov. Ked tak skus koncept Be Happy alebo nieco podobne. Ak mi poslel podorys kupelne mozem ti nato mrknut. Radsej by som sa rozhodoval podla toho ci sa viac sprchujeme alebo kupeme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?