Vedeli by ste mi poradiť kto by mohol vyrobiť takúto kúpelňovú skrinku na mieru z kompozitu drevo + horné plochy kde najviac prská z umelého kameňa.
Dali sme si to neceniť do kuch. štúdia a iných firiem a cena bola vždy zaujímavá až zábavná. Pohybovala sa v rozmedzí 1100€ - 2600€. Pričom ideálna cena by bola 1000-1200€.
Nemenované kuch. štúdio ponúklo cenu 1100€, ale predsa len robia kuchyne a nie kúpeľový nábytok a tiež nám firma svojimi praktikami nesadla k srdcu. Preto hľadáme kto má skúsenosti s kúpeľňovým nábytkom a bude mať dobrú cenu.
Probléme totižto nastáva v tom že sa obvykle musí objednať doska 2x2m umelého kameňa čo stojí 20 tis. a viac SK a mi z nej použijeme menej ako polovicu, Ale v cene skrinky sa často krát premietne cena celej dosky. Určite by sa dalo dohodnúť aj na variante z odpadu po nejakej zákazke a bolo by to v svetlých odtieňoch (biela-kremová).
Neporadim ti kde si to dat spravit, lebo tiez zhanam.. len ma napadlo ako znizit cenu celkoveho produktu...
Ak by si si dal spravit umyvadlo z toho isteho materialu, ziskas tym vacsiu a jednoliatejsiu pracovnu plochu ako je na tom to obrazku..
http://www.cetecho.sk/sites/default/f...
Je to len moj navrh navrh.. viem ze kazdemu sa paci cosi ine.. :)