Kúpeľňa - pôdorys a zariadenie

Dobrý deň, Urobila som grafiku našej budúcej kúpeľne, ale chcela by som vedieť aj názor iných. Myslíte si, že to nebude príliš preplnené? Sprcha by bola so skladacími dverami a pri umývadle by bola v skrinke zabudovaná práčka (v grafike mi to inak nešlo len dať dvojité umývadlo :D).
Odpovedať
Za mna osobne… je vana nutna? V takej malej sa aj tak nebude pohodlne kupat
Odpovedať
Veľmi by sme chceli aj vaňu. Rozmýšľala som aj nad takouto nejakou: https://www.rasub.sk/vane/vane-asymet...
Odpovedať
Profilova fotka
Vane má aj ESTAP. Dosť krátka vaňa . Nedalo by zvrtnúť umývadlo s práčkou pračku a do kúta kútovú vaňu? .
Odpovedať
dala by som urcite IBA vaňu. pretoze vo vani sa aj osprchujes, ale v sprche sa neokupes... cize za mna jasna volba - vana a sprcha v jednom. moznosti je vela. napriklad :
Odpovedať
@ajka1610 ja by vymenila sprchac a umývadla, vana by zostala na tom istom mieste len by bola rohová. Nevyšlo by to takto lepšie?
Odpovedať
Iné dispozičné riešení mi nesedí aj keby som veľmi chcela :-( ...a čo sa týka toho, aby sme dali iba vaňu tak by som veľmi nechcela nakoľko je v domácnosti zdravotne znevýhodnená osoba...
Odpovedať
Mne to príde s tou vaňou už také preplnené. No keďže píšeš že chceš aj sprchový, aj vaňu, asi to inak nepôjde.My sme prerábali nedávno a tiež sme uvažovali o tých skladacích dvierkach.Odborník nám to vyhovoril, že čím menej tesnenia, tým lepšie. Že pri týchto práve po čase tesnenie odchádza a začína problém s vodou. Tak neviem. ;-)
Odpovedať
@ajka1610 skus si pohladat na nete plytku vanu ONE, mozno by to bola varianta aj pre vas, ked mate zdravotne znevyhodnenu osobu. Alebo sprchac s hlbokou vanickou (napriklad DEEP, k nemu dosstanes aj zasteny). Vana 140 cm je tak pre deti, tie sa vyclupkaju aj v pytkej vani alebo hlbokom sprachaci, pre dospeleho je toto od pohodlia strasne daleko
Odpovedať
byt? dom? jedina kupelna? k spalni? dovod na sprchu? ja asi nevim nic poradit lebo mam malo informacii
Odpovedať
Je to dom, jedina kupelna, nie je pri spalni a dovod na sprchu je ten, aby bola pristupna zdravotne znevyhodnenemu cloveku.
Odpovedať
a nieco taketo ako na foto? ...ak je ta sprcha podmienkou, asi by som uvazovala nad vzdanim sa vane ... a radsej spravila ten sprchac vacsi
Odpovedať
Tiež by som sa rozhodol len pre jedno z toho .. Riešenie tu dávajú dobrá.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Zbytocne je podla mna, ze tam chces aj sprchu aj vanu, vana so sklenenou zastenou, by bola podla mna fajn kompromisom ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?