Kúpeľna- Názory

Ahojte. Čo si myslíte o tomto dispozičnom riešení kúpeľni. Ďakujem
Odpovedať
Zdravim, umyvadlo by som posunul k pravej stene a vchod do sprchy by som spravil od zachodu. Tak to mojim ociam viac lahodi :)
Odpovedať
Za mna fajn
Odpovedať
To pri wc sú poličky? Vymyslite si miesto na prací prášok, gél a také hlúposti, nech to nemáte ďaleko od práčky. Prípadne si to navrhnite aj so susickou, nech si o pár rokov netrieskate hlavou o múr, že ju nemáte kde dať. Inak sa mi to tiež páči :)
Odpovedať
Profilova fotka
@molcanjakub Ak sa dvere otvárajú dnu tak si ich tam zakreslite a uvidíte že to umývadlo nemôže byť tam kde je teraz
Odpovedať
Profilova fotka
Ake budu dvere? Osobne by som dal asi zasuchovacky. Usetris tym dost miesta. Inak rozmiestnenie je fajn
Odpovedať
@molcanjakub Rozmiestenie je o.k., len naozaj tam treba nejake ulozne priestory na pracie prostriedky. Podla obrazka mate v sprchovom kute vanicku, ked je to takto obmurovane, ja by som ju tam na Vasom mieste nedavala, podla mna je to divne. Lepsie by bolo ju vymurovat a polozit tam dlazbu, pripadne nejaku podlahovu mozaiku ladiacu so zvyskom. Do sprchy by som dreveny obklad uz nedavala, skor nejaky kontrast k tomu drevu.
Odpovedať
Akým smerom sa otvárajú dvere? Mne sa to páči, prípadne ešte wc vymeniť s práčkou, ale to je len môj názor mnohí budú proti najmä preto, že by to wc bolo hneď pri dverách, čo mnohým vadí, keď sa otvoria dvere a bolo by ho vidieť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nevidím problém, podľa mňa dobré rozmiestnenie, je to funkčné, aj sprchový dosť veľký a práve jeho riešenie sa mi páči asi najviac, good
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?