Je lepšie dvojumývadlo alebo 2 oddelené umývadlá?

Ahojte, je lepsie jedno dvojumyvadlo sirky 120 alebo dve oddelene umyvadla sirky 60? Dakujem
Odpovedať
@janacas my mamw jedno a som spokojna. Podla mna na udrzbu je jedno urcite jednoduchsie. A nevidim ziadne nevyhody jedneho velkeho. :-)
Odpovedať
@akvi mate jedno velke umyvadlo s dvomi bateriami?
Odpovedať
ja velmi nevidim zmysel v dvoch umyvadlach, realne kedy sa dvaja naraz umyvaju? a aj keby, mne by to prekazalo. Sme stvorclenna rodina a ziaden problem s umyvanim ☺ Ci je jedno alebo dve, vzdy cistenie zostane na zene!
Odpovedať
podla mna ked uz je velke umyvadlo, tak nech su dve baterie nie? nieco take alebo take, vid prilozene obrazky (tu uz ide o to, ci s jednou, ci dvoma oddelenymi castami ...)
Odpovedať
@atak77 hej, my chceme presne take nieco ako si poslal obrazky, len sa nevieme rozhodnut ci oddelena cast alebo nie...
Odpovedať
Profilova fotka
tiez som chcela dat dvojumyvadla, ale dizajner ma odhovoril s odovodnenim, ze sa uberam o odkladaci priestor medzi nimi, tak nakoniec davame vsade po 2
Odpovedať
@akvi prosim ta mozes mi vysvetlit v com je urcite jednoduchsia udrzba jedneho umyvadla sirky 120cm v porovnani s dvoma 60cm ? dakujem
Odpovedať
podla mna oddelene su lepsie aspon ma kazdy to "svoje" a ma aj svoje veci okolo a ked niekto robi bordel ma ho len okolo svojho umyvadla :-D
Odpovedať
@wewika1 aky odkladaci priestor stratis? napr. pri tomto https://www.svet-kupelne.sk/storage/p...
Odpovedať
Profilova fotka
@janacas máme spojené dvojumyvadlo široké 120cm...já som spokojna -3 děti si umyvaju zubky naráz a nikto neopluje umyvadlo zvonku.ale každý sa a pyta prečo sme nedali predelené. ;-) na údržbu ešte lepšie.vycistim okraj a zvysok pěkně tekucou vodou
Odpovedať
Profilova fotka
@atak77 neviem, neriesim, takto mi to povedal, tak som sa zariadila :-) mozno to povedal aj koli tomu, ze v jednej kupelni ma skrinka 2,7m a v druhej 1,5m, asi by sa tazko hladali take dlhe dvojumyvadla :-)
Odpovedať
POZOR! Konkrétneho výrobcu a konkrétny druh umývadla musíš mať vybraný skôr ako ti začne vodár mlátiť kladivom do hrubej stavby, a to sa týka veškerej sanity, WC, bidet, sprchový kút !!!! Z chlapského pohľadu. 2 umývadlá sú aj dva sifony, dve skrinky a aj diery do gresu navyše .... teda pre muža o jeden sifón na údržbu a kopa roboty naviac. Kompromis bol s dvoma batériami a jedným sifónom. Je to aj o dispozícii a celkovom dizajne kúpeľne. O rozdieloch v cenách s manželom nehovor, nechaj ho žiť si svoj sen o cenovo prijateľnej stavbe. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@janacas určite dve po 60, ale treba si uvedomiť, že priestor, ktorý človek potrebuje pri umývaní zubov je min 100 cm na šírku, takže pri dvojitom umyvadle môže prichádzať ku konfliktom.
Odpovedať
@janacas hej, mame jedno s dvoma bateriami.. Max. spokojnost.. A vobec nie je problem, ked sme obaja tam, jedine, co by som inak urobila je to, ze mame zasuvku len na jednej strane - na tej "mojej" :-D A ked muz chce nieco strihat strojcekom, tak mam nerva, lebo musi ist na tu "moju" stranu a zaspini mi to tam a samozrejme, neumyje poriadne :-D Ale to je len obcas nastastie..ale teda nabuduce urcite zasuvky na obe strany :-) @realistanr ovela jednoduchsie je umyt jednu velku plochu, v podstate rovnu, ako dve oddelene.. Pre mna najhorsie je umyt ani nie tak umyvadlo, ako to "stecene" po bokoch....este ked je oble umyvadlo, tak do potecie uplne dokonale .. Pri dvojitom umyjem len 3 strany bocne, pri dvoch je to x2.. Ja viem, ze vy chlapi tomu asi nerozumiete :-D Ale myslim, ze zeny, co pravidelne doma riadia mi rozumeju, co som chcela povedat .. ;-)
Odpovedať
@jan45 no nikdy som tento problem nepocitovala, ze by sme si zavadzali pri umyvani zubov, a to ked ja este nad tym premyslam, tak ja si umyvam lavou, muz pravou a teoreticky by sme si mali zavadzat, lebo este to mame tak, ze ja vpravo, on vlavo.. tak sa nam tie ruky "stretaju".. ..ale nie je to tak... My mam take to umyvdlo, ze v strede je este asi 20cm rovna plocha, tak sme akoby dalej od seba.. Myslim, ze pri sirke 120cm je toto uplne v pohode.. Mozno pri tych mensich je to tak, ako pises, ze si mozu zavadzat..
Odpovedať
@jan45 jeden cely meter na umyvanie zubov? To je prehnane nie? Umyvadla maju bezne 80cm. my sme dvojumyvadlo vyhodili kedze jeho druha polovica sa nepouzivala. Decka maju v kupelni tiez iba jedno. A nemame pocit zeby sme si zavadzali. co sa tyka zubov, ja a decka chodime po dome pri umyvani,alebo sedim na posteli citam pozeram TV.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska " my sme dvojumyvadlo vyhodili kedze jeho druha polovica sa nepouzivala. " aaa vo tom je.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?